Teden Hipoalergenega mazila za živali v stiski

Pomagamo živalim v stiski – skupen projekt podjetja Hemptouch in društva Animal Angels.

Imamo super novico! Združili smo moči in spletli skupno zgodbo z ekipo Animal Angels  - društvom za pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom. Društvo temelji in deluje izključno na prostovoljnem delu predanih posameznikov.

Ideja za sodelovanje ni nova. Pravzaprav sta Marko, naš direktor in Nataša (Animal Angels) dolgoletna prijatelja.  Vedno znova ugotavljata, da se v marsičem strinjata in rada delita skupne misli in načrte kako bosta vsak po svoje doprinesla k lepšemu svetu. Nataša pomaga živalim v stiski, Marko ljudem s težavami s kožo in zdravjem.

Njune zgodbe so se že večkrat križale. Ker so Hemptouch konopljina mazila učinkovita tudi pri negi ranjene in prizadete kože pri živalih, društvu Animal Angels z veseljem podarimo naša Terapevtska CBD mazila. Ta so pozdravila veliko ranjenih tačk in srbečih trebuščkov. Večkrat smo že sodelovali tudi v različnih spletnih akcijah, ki so bile uspešne predvsem zaradi vas, ki ste nam pomagali z deljenjem in sodelovanjem.

Od naše zadnje večje skupne akcije je minilo že več kot leto dni in Nataša pravi, da se je na društvu nabral že kar lep kupček neporavnanih računov. V večini gre za račune za pasjo in mačjo hrano ter veterinarsko oskrbo živali v stiski.

Kako bo potekala akcija?

V glavnih vlogah smo tudi tokrat podjetje Hemptouch in društvo Animal Angels. Pravzaprav so v glavnih vlogah živali, ki potrebujejo pomoč. In če nas je veliko, je potrebno zelo malo, da dosežemo spremembo.

Kako lahko pomagate vi? Za vsak nakup Hipoalergenega mazila za kožo, bomo 3 € podarili društvu Animal Angels.

Hipoalergeno mazilo je 100% naravno mazilo namenjeno vsakodnevni negi občutljive in suhe kože. Uporablja se lahko po celem telesu – za razpokane ustnice, suhe konice las, za zaščito pred nastankom strij in še veliko več. Mazilo je primerno za nežno kožo novorojenčkov, otrok in v nosečnosti. Vašo kožo hrani in neguje s hladno stiskanim konopljinim oljem, karitejevim maslom in ognjičem.

Hipoalergeno mazilo za kožo

Vlaži, zaščiti in obnovi suho in občutljivo kožo.

Akcija prinaša dvojno veselje – veselje vaše kože ob čudoviti naravni negi in veselje živali, ki jim bomo z donacijo vsaj malo polepšali vsakdan.

Cilj akcije je, da zberemo vsaj toliko sredstev, da bodo lahko na društvu poravnali pretekle račune in tako nadaljevali z reševanjem živali v stiski. Hvala Nataša in ekipa, veseli smo, da lahko širimo vašo zgodbo in vsaj malo pripomoremo k delovanju vašega društva.

Akcija velja od 2. do 9. aprila do polnoči. Za vsako Hipoalergeno mazilo, ki bo kupljeno v tem času, bomo 3 € podarili društvu Animal Angels.

1, 2, 3, zdaj!