Košarica: 0

Samo še 50.00€ do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si

Serumi

Nagovorite kožna neravnovesja kot so akne, rdečica, hiperpigmentacije, dehidracija in še in še, s ciljno delujočimi izdelki – serumi. Naši certificirani serumi in esence bodo poskrbeli, da bo vaša koža zasijala v najlepši luči.

Kaj sploh je serum za obraz in komu se ga priporoča? Za koga je primeren?

Serumi za obraz so izdelki, ki imajo specifično ciljno delovanja. Njihov namen je posebej določen, saj imajo jasno misijo pri doseganju posameznega rezultata. Od kreme za obraz se ločijo po koncentraciji aktivnih sestavin ter konsistenci.

Namenjeni so uporabnikom, ki si želijo izboljšati konkretno težavo in poleg kreme njihova koža potrebuje nekaj več ciljne nege. Poznamo več različic serumov, ki nagovarjajo konkretne kožne nepravilnosti ali težave ter nudijo prilagojene formulacije za dosego najboljših rezultatov.

Prednosti uporabe seruma za obraz

Z uporabo seruma lahko vidno izboljšate videz in stanje vaše kože na obrazu. Običajno so izjemno učinkoviti in prinašajo dokaj hitre rezultate. 

Kdaj in kako uporabljati serum za obraz?

Serumi se uporabljajo na dobro očiščeno in pripravljeno kožo, pred nanosom kreme za obraz. Svetujemo vam, da pred nanosom seruma obraz osvežite in pripravite na optimalno absorpcijo s pomočjo Vlažilne esence za sijočo polt.

Ko koža vpije teksturo esence, nadaljujte nego z nanosom seruma, ki pa naj mu sledi še krema za obraz. Serum za najboljše rezultate nanesite zjutraj in zvečer, oziroma po potrebi.

Za katere tipe kože je primeren serum za obraz?

Serumi so na voljo v veliko različicah in običajno nagovarjajo specifično kožno problematiko. Serumi so primerni za prav vsakogar, le prepoznati moramo cilj, ki ga želimo doseči. Za krepitev kožne bariere, ob izgubi prožnosti in splošni občutljivosti kože, bomo tako izbrali Razkošni oljni serum.

V primeru aken, hiperpigmentacij in dehidracije pa bomo posegli po vlažilnih različicah z učinkovitimi aktivi in hialuronsko kislino.

Zakaj izbrati serume Hemptouch?

Hemptouch obrazni serumi so v prvi vrsti ustvarjeni z mislijo na občutljivo kožo, ki se sooča s težavami. Formulacije so prilagojene ciljnim potrebam, ki so značilne za kožo z rozaceo, aknami, hiperpigmentacijami, izgubo prožnosti in tonusa ter podobno.

Serumi so dermatološko testirani in Natrue certificirani, kar zagotavlja, da so izdelki povsem naravni in varni za uporabo tudi pri zelo občutljivi koži.

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Mnenja

3925 ocen s povprečjem 5 točk

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto