Košarica: 0

Samo še 50,00 € do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si

Čistilci

Čiščenje kože je eden najpomembnejših korakov nege. Da bi kožo očistili nežno, a kljub temu temeljito, smo pri Hemptouchu ustvarili naravne formulacije, ki kožo globinsko očistijo in je pri tem ne izsušijo. Dovolite, da naši čistilci odstranijo nečistoče, odvečno maščobo in ostanke ličil ter poskrbijo za sijočo in čisto polt.

Zakaj izbrati čistilni gel in set za čiščenje Hemptouch

Čistilni gel za obraz je izdelek, ki s kože odstrani nečistoče, sebum in ostanke ličil. Je ključni izdelek v čistilni rutini, ki poskrbi, da je koža optimalno pripravljena na sprejem negovalnih izdelkov.

Zakaj je pomembno čiščenje obraza? Kdaj in kako pogosto je potrebno čistiti obraz?

Čiščenje kože je temelj vsake učinkovite nege. Samo ustrezno očiščena in sveža koža je sposobna sprejeti nego, ki ji jo namenjamo. Koža čez dan izloča svojo lastno maščobo - sebum, znoj, nanjo pa se ujamejo delci iz okolja in mikroorganizmi, ki lahko izzovejo pojav mozoljčkov, aken in neravnovesij.

Neredno ali površno čiščena koža je tudi na videz pusta, utrujena in neenotna. Prav zato se kožo obraza svetuje očistiti tako zjutraj, kot tudi zvečer. Posebno pozornost je priporočljivo posvetiti večerni čistilni rutini sploh, če smo čez dan nosili SPF zaščitne izdelke ali ličila.

Kaj je pomembno pri čiščenju obraza

    • Normalne: Pri čiščenju normalne kože je pomembno, da ohranjamo doslednost in kožo čistimo, kljub temu da na videz tega niti ne potrebuje. Znoj, kožna maščoba, odmrle kožne celice ter delci iz okolja so razlog, da posvečamo čas čistilni negi ne glede na njeno stanje. Pozorni bodite le pri izbiri čistilnih izdelkov, ki naj ne vsebujejo umetnih penilcev ali snovi, ki bi lahko porušile ravnovesje kože.

    • Mešane: Mešana koža je kombinacija različnih potreb kože, a nekaj je gotovo - potrebuje učinkovito čistilno nego, ki odstrani vse nečistoče, ki bi lahko povzročili nastanek vnetij in mozoljčkov ter je obenem dovolj nežna, da jo lepo sprejme tudi koža ne suhih in občutljivih predelih.

    • Občutljiva: Občutljiva koža najhitreje pokaže, da ji nekaj ne ustreza. Tudi pri čiščenju velja enako. Dnevno je v neposrednem stiku z zunanjimi vplivi iz okolja, smogom, prašnimi delci, ličili, alergeni, ki lahko dodatno obremenijo že tako reaktivno kože. Nežno čiščenje občutljivo kožo razbremeni in ji omogoča, da na sveže zadiha.

    • Suha: Suha koža je pogosto tudi občutljiva; na videz pusta in utrujena in prav to so razlogi, ki govorijo v prid rednemu in učinkovitemu čiščenju obraza, zjutraj in zvečer. Pri čiščenju namreč ne odstranimo le nečistoč in sledi ličil, pač pa tudi odmrle kožne celice, kar daje prostor mladim celicam, ki s seboj prinašajo tudi bolj svež in poživljen videz.

    • Mastne kože; Mastna koža se bori z viškom sebuma ali kožne maščobe, kar povzroča nemalo preglavic vsem, ki se soočajo z mastnim leskom na povrhnjici, nečistočami ter vnetji in aknami. Vsakokrat, ko kožo očistimo, prispevamo k občutku olajšanja in svežine, ki na dolgi rok prinaša tudi manj kožnih težav ter več ravnovesja.

Zakaj izbrati čistilni gel in set za čiščenje Hemptouch

Čistilni gel Hemptouch je nežni čistilec, ki nalogo čiščenja opravi učinkovito in temeljito ter kože pri tem ne izsuši ali kako drugače obremeni. Ne vsebuje umetnih penilcev, silikonov, umetnih dišav in barvil ter je dermatološko testiran in Natrue certificiran.

Svoje delo opravi odlično ne glede na tip kože, saj spoštuje pH povrhnjice in ne draži. Nečistoče odstranjuje z nežno čistilno peno, ki jo bogatita konopljin hidrolat in konopljino olje ter eterično olje cedre, ki deluje protimikrobno ter podpre proces vzpostavljanja ravnovesja.

 

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Strinjam se s

Mnenja

3925 ocen s povprečjem 5 točk

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto