Intervju: Končno sem našla nekaj, kar sodeluje z mojo nečisto kožo

Karin pozdravljena in hvala za sodelovanje v intervjuju. Izbrali smo te zaradi pozitivnega mnenja, ki si ga o našem Paketu ravnovesje nečiste kože zapisala na našo spletno stran. Zelo smo veseli, da so izdelki prinesli željene rezultate in vrnili zdravje in ravnovesje tvoji koži. Da ne bomo govorili samo mi, začnimo z vprašanji.

slika je simbolična Slika je simbolična

Prosim, opiši nam tvoj tip kože in kakšne so morebitne težave s katerimi se soočaš.

Po mojem mnenju je moj tip kože mešan. Soočam se z suhimi predeli in tudi z mastnimi. Moje težave so bile, da se mi je od suhosti koža luščila, medtem pa sem imela na mastnih predelih mastne lise.

Na kakšne načine si poskusila urediti težave s kožo? Si izbirala naravno ali konvencionalno kozmetiko? Si se morda zaradi svojih težav obrnila na dermatologa?

Svojo kožo sem poskušala urediti z mnogimi čistilnimi geli, kremami, ampak nikoli nisem bila zadovoljna, saj ni bilo niti pravega učinka. Večkrat so mi izdelki kožo še bolj izsušili in porušili njeno že tako krhko ravnovesje. Šele zdaj sem našla nekaj kar sodeluje z mojo kožo in mi dejansko pomaga.

Nam lahko opišeš kako je koža reagirala na različne nege? Imaš morda kakšno res slabo izkušnjo z reakcijo kože na določeno sestavino ali izdelek? Nam jo lahko zaupaš?

Največkrat je bilo to, da izdelek ni prinesel pozitivnega rezultata na moji koži. Nikoli se sicer ni zgodilo, da bi imela po uporabi kakšnegaizdelka res hudo reakcijo na koži. Enkrat pa se spomnim, da se mi je po uporabi nekega izdelka, koža čez noč zelo poslabšala.

Kje si izvedela za Hemptouch izdelke in zakaj si se odločila, da jih preizkusiš?

Za Hemptouch izdelke sem izvedela, ko je mama prvič pri vas kupila vzorčke in smo jih kar vsi člani družine testirali. CBD Kremo za nečisto kožo in Čistilni gel za obraz sem preizkusila in že po nekaj dneh mi je malce pomagalo, tako sem se odločila, da naročim celoten paket, saj je moja bila moja koža v res slabem stanju.

Nato smo pričeli z nakupi vaših mazil za lajšanje kožnih težav, dobili smo tudi balzam za ustnice, s katerim sem prav tako zelo zadovoljna.

Odločila si se za Paket ravnovesje nečiste kože. Paket vsebuje CBD kremo za nečisto kožo in Čistilni gel za obraz. Kako je koža sprejela izdelke, kakšni so bili prvi občutki ob uporabi?

Moja koža je vaše izdelke sprejela super, izdelki niso imeli nobenih negativnih stranskih učinkov ali reakcij. Že po prvi uporabi je bila moja koža vidno čistejša.

Kdaj si opazila prve znake izboljšanja?

Prve znake izboljšanja sem opazila po nekaj dnevih, ampak pravi učinek pa se je resnično pokazal po kakem mesecu dni uporabe. Čistilni gel lepo očisti kožo in krema super tonira kožo.

Si po uporabi izdelkov opazila kakšne negativne stranske učinke na koži?

Ta izdelek uporabljam zdaj že približno 2 meseca in do sedaj še nisem opazila nobenih negativnih stranskih učinkov na koži.

V kakšnem stanju je tvoja koža zdaj?

Moja koža je trenutno v boljšem stanju kakor je bila pred 7 meseci. Opazila sem velik manj novih mozoljev, tudi predeli, kjer so se mozolji vedno pojavljali, so se pomirili in moja koža nima več suhih predelov.

Nam lahko zaupaš tvojo dnevno rutino nege kože?

Moja dnevna rutina se prične zjutraj in sicer si zmočim obraz z mlačno vodo in uporabim čistilni gel. Gel v krožnih gibih vtiram v kožo vsaj 2 minuti in potem še pustim na koži za približno pol minute. Ko gel sperem s toplo vodo počakam, da se koža posuši in potem nanesem na obraz še CBD kremo in jo vtrem v kožo. To ponovim tudi zvečer pred spanjem.

Komu bi priporočila Paket ravnovesje nečiste kože? Zakaj?

Paket bi priporočila vsem, ki imajo bolj suho ali normalno kožo in ki se mučijo z odpravljanjem nečistoč na obrazu. CBD krema lepo tonira kožo, čistilni gel pa učinkovito odstrani nečistoče.

Paket ravnovesje nečiste kože

Paket ravnovesja za čisto, svežo in poenoteno polt.

Paket vsebuje:

Karin Saletinger, 16 let

Intervju predstavlja mnenje obiskovalcev spletne strani. Navedbe v odgovorih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v intervjuju niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.