Košarica: 0

Samo še 50,00 € do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si

Hemptouch je bil ustanovljen leta 2014 z namenom ustvarjati izdelke na osnovi konoplje, ki bodo nudili naravne rešitve za kožne težave, s tem pa pripomogli k pozitivnim spremembam na življenja ljudi.

Vizija podjetja danes je postati vodilna blagovna znamka za nego kože na osnovi konopljinih sestavin v Evropi. Zavzemamo se za kakovost globalnega razvoja konopljine kozmetike in stremimo k pozitivnim spremembam na področju zakonodaje o konoplji. Utiramo pot novim standardom kakovosti izdelkov in storitev za naše kupce. Postavljamo smernice, ki bodo veljale za zgled na področju naravne konopljine kozmetike.

Linijo konopljinih izdelkov izdelujemo
že vse od leta 2014.

V tem obdobju smo vnesli pozitivne spremembe v življenja mnogih uporabnikov, ki so se soočali s kožnimi težavami. Z optimizmom in zanosom se posvetimo vsakemu posamezniku, ki išče naravno rešitev za svoje težave. 

S pomočjo konoplje rešujemo kožne težave

Smo strokovnjaki za transformacijsko nego kože. Naša strast je, da izjemne učinke konopljine nege približamo uporabnikom po vsem svetu.

Konoplja, ki jo najdete v naših izdelkih je vzgojena lokalno, v Sloveniji, od koder prihajajo tudi mnoge druge sestavine naših večkrat nagrajenih izdelkov.

Naše formulacije temeljijo na edinstveni trilogiji konopljinih izvlečkov, ki podpirajo naravne procese vzpostavitve ravnovesja. 

Naše vrednote

Gospodarnost in trajnost sta v jedru naših odločitev in procesov

Od prvega zrna do končnega izdelka nas vodi načelo etičnega, trajnostnega in gospodarnega delovanja. Na vsakem koraku se zavedamo odgovornosti do podjetja in planeta, zato sestavine izbiramo preudarno ter smo varčni pri porabi virov.

Vsi izdelki so ustvarjeni v Sloveniji, nedaleč od našega polja konoplje, kar nam omogoča, da je naša produkcijska veriga kratka in okolju prijazna. Podjetje je svet v malem; negujemo ga skrbno in preudarno, z veliko ljubezni in odgovornosti. 

Na svojem pragu najdemo večino uporabljenih sestavin

V naše izdelke so ujeti divja svežina slovenskih gozdov, dolgoletna tradicija gojenja konoplje in dišeči cvetovi mediterana. Sestavine izbiramo lokalno; sodelujemo s priznanimi slovenskimi zeliščarji in zeliščarkami, ki z največjo mero spoštovanja in ljubezni nabirajo in destilirajo lokalno nabrana zelišča in cvetove. 

hemp is sustainable

Samo najboljše certificirane naravne sestavine

Smo prva slovenska kozmetika z najstrožjim certifikatom naravne kozmetike. Certifikat Natrue zagotavlja popolno transparentnost izvora in postopka predelave iz začetne surovine do sestavine, ki se uporabi v izdelku. Vsaka sestavina je pod drobnogledom in certifikat zagotavlja, da izdelek ne vsebuje umetnih ali gensko spremenjenih materialov.

Dobri odnosi, ki temeljijo na iskrenosti in transparentnosti

Vsak naš izdelek je odraz uspešnega prepleta odnosov in sodelovanj, prijaznih in iskrenih; med člani ekipe, z našimi partnerji, dobavitelji in kupci. Vodita nas iskrenost in transparentnost. Na njunih temeljih gradimo dolgoročne, uspešne in profesionalne odnose, ki so v jedru našega uspeha. 

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Strinjam se s

Mnenja

3925 ocen s povprečjem 5 točk

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto