Košarica: 0

Samo še 50,00 € do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si

Naši ambasadorji

MARTINA BORŠČAK, RITUALNICA

Martina zase pravi, da je čarobnica, skincare pro, borka za pravice narave in živali. Že od osnovne šole je vedela, da želi postati kozmetičarka in po več kot desetletju dela odprla tudi svoj salon. Sedaj zgodbo nadaljuje kot Ritualnica, a spoznanje, da si moraš vzeti čas zase in za sočloveka za vedno nosi s seboj.

 

martina

https://www.instagram.com/ritualnicaa/

 

ALJA PERNE

Alja Perne je modna in lepotna navdušenka z izrednim čutom za estetiko. Je podjetna mlada mamica, ki ima svojo lastno znamko prestižnih oblačil iz organskega bombaža in merino volne. 

 

Alja Perne

https://www.instagram.com/aljaperne/

 

SAŠA ZOR, FOODIVA

Saša je samostojna podjetnica, izjemna ženska, velika zagovornica zdravega življenjskega sloga in navdušenka nad naravo. Znana je po tem, da zelo rada deli recepte za zdrave jedi s svojimi sledilci. 

 

Sasa Zor

https://www.instagram.com/foodiva_sasha/

 

PATRICIA PANGERŠIČ

Patricia že od majhnih nog hodi ob boku športa. Skozi vsa ta leta je postal veliko več kot le hobi. Postal je njeno življenje, veselje in vsakdan. Poleg izkušenj, ki so jo pripeljale do to točke, pa je leta 2017 opravila tudi AFP licenco za osebno trenerko.

 

patricija

https://www.instagram.com/patricia_pangersic/

 

TIKA HRIBAR, TIXIBEAUTY

Tika je raziskovalka po naravi ter poklicu. Je vneta uporabnica izdelkov za nego kože, ki je skombinirala svoje raziskovalne veščine s strastjo, kar je vodilo v odvisnost do premišljene nege kože in lepotnih vsebin na splošno.

 

tixy

https://www.instagram.com/tixibeauty/

 

TEJA JUGOVIC, COOLMAMACITAA

Teja rada širi dobro voljo in smeh. Stremi k ponovnemu povezovanju in pogovarjanju med ljudmi. Verjame v dobroto človeštva ter, da ima vsak posameznik popolno kontrolo nad tem, kakšno prihodnost si bo ustvaril.

 

mamacita

https://www.instagram.com/coolmamacitaa/

  

ALEN PODLESNIK

Alen je radijski voditelj in youtuber pa tudi samo okronani Uradni unboxer RS. Dober je v zabavanju sledilcev in pravi, da mu Instagram predstavlja ventil za sproščanje kreativne žilice, saj je ta najbolj priročen od vseh družbenih omrežij.

 

alen podlesnik

https://www.instagram.com/alenpodlesnik/

 

LUKA BRAČUN, ATI SE ZABAVA

Luka je mlad ati, ki se rad zabava. Njegova žena pravi, da je zanjo sanjski moški, ker jo vsak dan nasmeji, ko je v stiski ali žalostna, pa ji je vedno v tolažbo. Je spontan, ima nešteto zanimivih prigod in lepo živi, saj se ne obremenjuje z mnenjem drugih.

 

ati

https://www.instagram.com/atisezabava/

 

JERICA ZUPAN

Jerica je nasmejana radijska voditeljica in iskrena ženska, ki rada razbija predsodke, predvsem pa opogumlja druge pripadnice nežnejšega spola, da brez zadržkov spregovorijo o različnih temah.

 

jerca zupan

https://www.instagram.com/jericazupan/

 

LANA ŠPITAL

Lana je strašna navdušenka nad lepoto, jogo obraza in vsemi ostalimi temami, s katerimi dekletom pomaga, da postanejo sijoče od znotraj navzven. Njeno prvo potovanje v svet lepote se je pričelo pred skoraj 10 leti, ko se je vpisala v študij kozmetike, leta 2020 pa je postala certificirana trenerka obrazne joge.

 

laa spital

https://www.instagram.com/lana.spital/

 

KAJA KARBA

Kaja je vlogerka, ki je svojo pot začela brez velikih ciljev, predvsem z željo izkusiti nekaj novega in uživati! Niti v sanjah si ni predstavljala, da se bodo stvari tako dobro odvile in da bo svoje življenje obogatila s kopico srčnih in krasnih ljudi, ki ji dajejo zagon za naprej.

 

kaja karba

https://www.instagram.com/kajakarba/

 

IVONA PAVIČ, SUNSHINECAFEBLOG

Ivona ustvarja profil in blog 'sunshinecafeblog' in s svojim veseljem do življenja vsak dan razveseljuje svoje sledilce. Svoj profil bi opisala kot kombinacijo mode, lepote, dobre hrane in potovanj. Pika na i pa je dobra doza kreative in pozitive!

 

ivona pavič

https://www.instagram.com/sunshinecafeblog/

 

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Strinjam se s

Mnenja

3925 ocen s povprečjem 5 točk

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto