Najboljše iz konoplje
Košarica
(0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Kupite še 30.00 € da dobite brezplačno poštnino!

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30 €.

Intervju: Spremembo so opazili vsi

Sredi pomladi smo prejeli klic gospe Grete, ki ji je sin podaril našo Vitaminsko kremo in Čistilni gel za obraz. Gospa se je na nas obrnila s sporočilom, da ji izdelka ne ustrezata in bi ju zato želela zamenjati. Predlagali smo, da ji pošljemo brezplačne vzorčke mazil, da si stanje kože pomiri in morda najde alternativo za kremo. Poleg tega ji je naša Barbara pojasnila, da koža potrebuje nekaj dni, da se privadi na naravne sestavine in ji predlagala, naj vztraja z nego, če je seveda mogoče... Gospa nas je po mesecu in pol poklicala in ni mogla prehvaliti učinka obeh izdelkov na svojo kožo.  Vztrajnost se ji je povrnila v obliki poenotene, pomirjene in gladke kože. Ker je gospa tako iskreno vesela delila svojo zgodbo, smo jo seveda takoj prosili, da svojo izkušnjo deli z nami in vami v obliki intervjuja :)

 

Kakšna je vaša koža oziroma s katerimi težavami ste se soočali?

Imam mešano kožo. Zelo pogosto se mi okrog ust, okoli nosa in pod brado pojavljajo luščenje kože in manjši ekcemi, ki so vidni tudi po nanosu pudra.

 

Kje ste izvedeli za naše izdelke?

Vaše izdelke mi je priporočila nečakinja, ki je le te zasledila na instagram profilih zadovoljnih uporabnic. Sama jih sicer še ne uporablja, jih pa ima namen naročiti.

 

Nam lahko opišete svojo prvo izkušnjo z izdelki, oziroma kako je koža reagirala na nego?

Po prvi uporabi čistilnega gela in vitaminske kreme za obraz sta se pojavila rahlo pekoč občutek na koži in rdečica. To me je zaskrbelo, zato sem kontaktirala Zeleni dotik in dogovorili smo se, da mi pošljejo testerje mazil, da bom lahko našla izdelek, ki mi ustreza.

 

Kako je izgledala vaša nadaljna nega? Ste kljub reakciji kože nadaljevali z uporabo izdelkov?

Kljub pekočemu občutku na koži in rdečici sem nadaljevala z uporabo čistilnega gela in vitaminske kreme za obraz zvečer pred spanjem. Pekoč občutek in rdečica sta se pojavila še po drugem in tretjem nanosu, potem pa sta izginila. Moja koža je očitno potrebovala nekaj dni, da se je navadila na nova izdelka.

Ker sem bila z novo nego obraza zelo zadovoljna, prejetih testerjev mazil nisem preizkušala na obrazu, ampak na petah in rumenkastih nohtih na nogi. Po 10 dneh uporabe terapevtskega CBD mazila so bili rezultati že vidni; koža na peti ni bila več tako hrapava in razpokana, nohti so postali mehkejši in so začeli dobivati normalno barvo, koža okoli nohtov pa je postala mehkejša.

 

Nam lahko opišete svojo rutino nege obraza? Katere izdelke uporabljate?

Zjutraj si obraz očistim z mlačno vodo, večerna nega obraza pa obsega odstranjevanje ličil in čiščenje kože s Čistilnim gelom in nanos Vitaminske kreme za obraz. Dodatnih izdelkov za nego obraza ne uporabljam.

 

Kakšna je vaša koža sedaj?

Čistilni gel in Vitaminsko kremo za obraz sedaj uporabljam slabe 3 tedne. Moja koža je gladka, mehka, ekcemi, rdečica in predeli, kjer se je koža luščila, pa so izginili.

 

So tudi drugi opazili spremembe na vaši koži?

Spremembe na koži mojega obraza nisem opazila samo jaz, ampak tudi moja družina in prijatelji. Res sem vesela, da sem po dolgih letih iskanja končno našla izdelke, ki so odpravili te težave. Še več, našla sem tudi rešitev za razpokano kožo pet in glivično obolenje nohtov. Vsem, ki se soočate s podobnimi težavami in se za nakup še odločate, pa svetujem, da čimprej oddate naročilo in vztrajate z uporabo izdelkov.

Čistilni gel za obraz

Podrobnosti14,00 €

Očisti, pomirja in uravnovesi mastno, mešano in občutljivo kožo.

Vitaminska krema za obraz

Podrobnosti25,00 €

Navlaži, obnovi in uravnovesi občutljivo in razdraženo kožo.

Dodaj odgovor

Prijavite se na HEMPTOUCH NOVIČKE in prejmite:

kodo za 10 % POPUST
na prvo naročilo ter zanimive vsebine in posebne ponudbe tedensko v inbox.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti