Paket
ravnovesje nečiste kože: na voljo po 6. maju

Z nakupom paketa prihranite 10 %

38,70 €
Izdelka trenutno ni na zalogi

Paket ravnovesja za čisto, svežo in poenoteno polt.

Paket vsebuje:

več

Dandanes ima tudi vse več odraslih težave z aknami in nečistočami na obrazu, kar vpliva na njihovo samozavest, s tem pa tudi na kakovost njihovega vsakdana. Paket za ravnovesje kože bo pregnal težave z mozoljčki in koži podaril svež sijaj zdrave polti, ki sije od zdravja in ne od odvečnega leska! Paket je bogat s CBD smolo in aktivnimi zelišči.

Čistilni gel za obraz, ki nežno, a hkrati učinkovito očisti kožo, CBD krema za nečisto kožo, ki uravnovesi, poenoti ter navlaži mešano in mastno kožo.

Stanje kože

Paket bo pregnal težave z mozoljčki in kožnimi nečistočami in naravno povrnil kožo v uravnovešeno stanje. Bogat s CBD smolo in aktivnimi zelišči.

Nasveti

Ritual čiščenja

Priporočamo vam, da svojo kožo nežno, kljub temu pa temeljito očistite zjutraj in zvečer. Pri tem vam je v veliko pomoč Hemptouch čistilni gel za obraz, ki temeljito odstrani vse nečistoče in sledi ličil, kožo pa pripravi na prejem učinkovin iz CBD kreme za nečisto kožo.

Poskrbite za svoj endokanabinoidni sistem

• CBD olje

Konopljin izvleček - CBD kanabinoid kožo globinsko harmonizira in na naraven način zmanjšuje izločanje sebuma v žlezah lojnicah. Koži vrača ravnovesje, umirja razdraženost in prinese olajšanje na predelih kože, kjer se pojavlja rdečica. Hkrati pomaga vaši koži, da ponovno najde ravnovesje in spodbudi koži lasten obnovitveni sistem.

CBD deluje le na tiste celice, ki ne delujejo v skladu z drugimi in na ta način ne povzročaja izsuševanja in draženja kože.

• Hidrolat konoplje

Hidrolat je najbolj skrivnostna izmed konopljinih sestavin. Ta redka cvetna voda pospeši mikrocirkulacijo, poživi kožo in izboljša izgled por. Zaradi pozitivnih učinkov na kožo, je konopljin hidrolat temelj naših krem za obraz.

Čudovit vir sveže energije

Hidrolat konoplje pridobimo s parno destilacijo konopljinih listov. Kakovosten hidrolat ima prosojno zeleno barvo ter sladek, zemeljski vonj. V aromaterapiji se konopljin hidrolat uporablja za lajšanje čustvenih težav in dvigovanje nivoja energije.

Koliko kanabinoidov potrebuje vaše telo?

• Alga klorela

Klorela je enocelična zelena alga, ki se pogosto uporablja v prehranskih dopolnilih, saj vsebuje vrsto pomembnih vitaminov, ki so pomembni našo vitalnost. Med drugim je bogat vir klorofila, vitamina C, B-kompleksov in beta-karotena.

Zakladnica vitaminov in zdravilnih učinkovin

Alga klorela je cenjena sestavina na področju nege kože, saj regenerira kožo, vrača njeno kislinsko-bazično ravnovesje in spodbuja zdravo rast las. Klorofil, vitamin C in beta karoten v algi delujejo kot antioksidanti, ki pomagajo blokirati proste radikale in tako kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja.

Paket ravnovesje nečiste kože

38.7 EUR Zaloga: Ni na zalogi
Komentarji predstavljajo mnenja obiskovalcev spletne strani. Navedbe v komentarjih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v komentarjih niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.