Intervju: CBD blažilno mazilo je neverjetno, sprememba je res velika!

Hana nam je pred dobrim mesecem na naš Instagram profil poslala sliko svoje kože na rokah – pred in po uporabi Blažilnega CBD mazila. Njena izpoved nas je tako navdušila, da smo Hano zaprosili za kratek intervju.

CBD blažilno mazilo - cbd blažilnega mazila - cbd krema

S kakšnimi kožnimi težavami si se srečevala? Kje so se ti težave najpogosteje pojavljale?

Moje težave s kožo - na rokah, so se začele letošnjo zimo, ko sem delala v gostinskem lokalu. Pri takem delu ima koža neprestan stik z vodo, z mrzlim zrakom in spet z vodo. Posledice pa so logične.

Nam lahko opišeš kako si kožo negovala?

Celo zimo sem iskala izdelek, ki bi izboljšal moje stanje, vendar ga na žalost nisem našla. Poizkušala sem z raznimi kremami za roke in na žalost je bila edina sprememba ta, da me je koža pekla še bolj kot prej. Uporabljala sem tudi neke vrste lak, ki naj bi kožo ščitil pred pokanjem, vendar je bilo po uporabi stanje moje kože še mnogo, mnogo slabše. Ognjičevo mazilo je stanje blažilo, ne pa povsem izboljšalo.

Kje si izvedela za Hemptouch izdelke?

Seveda sem na koncu največjega mraza odkrila Hemptouch na Instagramu Coolmamacite. Odločila sem se da bom preizkusila Blažilno CBD mazilo, ker sem veliko slišala in prebrala o CBD izdelkih, češ da so nekaj posebnega.

Torej, mazilo sem naročila na vaši spletni strani, cena se mi je zdele sprejemljiva in nato sem čakala dolga dva dneva, da je izdelek prispel. Že takoj ste me pridobili na svojo stran z brezplačnimi vzorčki drugih izdelkov, ki jih ponujate.

Kakšne izkušnje imaš po uporabi izdelkov?

Mazilo me je najprej pozitivno navdušilo s prijetnim vonjem. Ko sem ga prvič namazala na roke, nisem vedela kaj naj pričakujem, ker do sedaj ni bilo pozitivnih učinkov pri drugih izdelkih. Mazilo je takoj delovalo blažilno in zdravilno. Po dveh do treh dneh uporabe (enkrat do dvakrat na dan - priznam nisem bila preveč “skrbna” z mazanjem; kar se je na koncu izkazalo za nepomembno, ker so bili rezultati kljub temu vidni), se je moje stanje izboljšalo. In to ne malo, ampak veliko, oziroma do te mere, da mazila sploh nisem več potrebovala. Še zdaj ne morem verjeti, kako hitro in učinkovito je delovalo v tako malih količinah.

Kaj ti je pri Blažilnem CBD mazilu najbolj všeč?

Mazilo sem nato uporabila tudi v druge namene, na primer:

• Za suhe ustnice
  • Ko sem zunaj delala na mrazu po cel dan, sem si z mazilom mazala obraz, da ni prišlo do izsušitve kože in bila ponovno navdušena.
  • Včasih se mi pojavijo težave z očmi - kar naenkrat me vse peče in srbi in ker je mazilo delovalo povsod drugje, sem ga preizkusila tudi na očeh in uganite kaj? Srbečica je izginila v nekaj minutah.

Izdelek priporočam vsem, ki se srečujejo s podobnimi težavami. Zelo mi je všeč tudi to, da je mazilo povsem naravno in mi ni treba skrbeti za kakšne negativne stranske učinke.

Meni je pomagalo, upam da bo tudi ostale tako pozitivno navdušilo kot je mene.

Hanna

Blažilno CBD mazilo za kožo

Pomiri, sprosti in uravnovesi občutljivo in razdraženo kožo.

Intervju predstavlja mnenje obiskovalcev spletne strani. Navedbe v odgovorih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v intervjuju niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.