Košarica: 0

Samo še 50,00 € do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si

Zlata nagrada za inovacijo

Kazalo:

  Prejšnji teden smo se odpravili na 13. regijsko nagrado za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine. Potegovali smo se za nagrado v družbi najimenitnejših podjetij iz naše regije, med katerimi je slovensko farmacevtsko podjetje Krka in eden največjih evropskih proizvajalcev mobilnih hišic Adria. Popolnoma smo navdušeni in presenečeni, da smo osvojili zlato priznanje!

  Hemptouch_Inovacije_CZDBK

  "Moje ime je Barbara Novak in sem vodja razvoja tukaj v Hemptouch. Zame je to še posebej posebna nagrada, ker praznuje tisto, kar je v središču Hemptouch. V Hemptouch želimo ustvariti izdelke, ki delujejo in prinašajo rezultate in ponosna sem, da sem lahko del te zgodbe. Najbolj varovana skrivnost lepotne industrije je, da večina blagovnih znamk za nego kože ne ustvarja svojih izdelkov. Velika večina razvoj izdelka prepusti zunanjim razvijalcem. V Hemptouch nadziramo vse vidike ustvarjanja inovativnih formul - od gojenja konoplje na naših poljih do izbire sestavin. To je velika zavzetost in naložba, vendar verjamemo, da je to tisto, zaradi česar so naši izdelki tako posebni in usmerjeni v delovanje."

  Hemptouch_Inovacije_CZDBK_Barbara_Novak

  Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

  Strinjam se s

  V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

  Podatki:

  Hemptouch d.o.o.
  Podbreznik 15
  8000 Novo mesto