Košarica: 0

Samo še 50,00 € do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si

Kako najti pravo rutino nege obraza

Kazalo:

Nekateri iščejo prave izdelke za svojo kožo celo večnost. Hitijo od enega izdelka k drugemu in ko le ta ne pokaže učinka po nekaj nanosih spet brž naprej. Tako se vrtijo v začaranem krogu, koža pa utrujena od nenehnih sprememb postane nejevoljna in zna se zgoditi, da nam sčasoma to tudi jasno pokaže.

Prva stvar, ki jo dobro vedeti, ko gre za delovanje naše kože, je ta, da le ta potrebuje svoj čas, da se lahko odzove na nego. Cikel izmenjave kožnih celic traja namreč v povprečju približno 4 tedne, s staranjem pa se še podaljšuje. Prav zato je pomembno, da koži namenimo dovolj časa, da lahko v miru sprejme nego, se privadi na ponujene aktivne sestavine in nam v nadaljevanju pokaže svoj odziv. Tako lahko z gotovostjo ugotovimo, ali nam določena nega ustreza ali ne.

Raziskovalna seta konopljine negovalne rutine

Še boljši učinek lahko pričakujemo, kadar so izdelki sorodni po svoji sestavi in se med seboj smiselno dopolnjujejo. Prav vsak korak šteje in je zasnovan premišljeno, da dosežemo največji negovalni potencial. In prav to je botrovalo zasnovi dveh raziskovalnih setov, ki razkrivata vse čare konopljine nege; tako za mešano in mastno kožo kot tudi normalno in suho, ki se spogleduje z gubicami.

Raziskovalni set za ravnovesje kože

Raziskovalni set izdelkov za ravnovesje kože poskrbi za vse ključne korake nege, ki jih problematična koža potrebuje, da znova vzpostavi ravnovesje in postane čista in sproščena. Kožo nežno in temeljito očisti, navlaži in tonira ter ji pomaga uravnovesiti prekomerno tvorbo kožne maščobe.

V njem boste našli:

Sinergija konopljinih sestavin, alge klorela in eteričnega olja cedre poskrbi za nežno, a obenem temeljito čiščenje kože, izboljšan izgled por in sproščen občutek po čiščenju.

Prvi korak vlaženja, ki kožo poživi, oskrbi z vlago in antioksidanti ter jo pripravi na nadaljnje negovalne korake. Dragocena moč polifenolov bele jelke, CBD-ja in hialuronske kisline, kožo ščitijo pred prostimi radikali in jo ohranjajo zdravo in sijočo.

Pomirjujoča vlažilna nega na naraven način uravnava izločanje kožne maščobe, pomirja in neguje ter ščiti pred pojavom nečistoč.

Aktivna koncentracija CBD-ja uravnovesi prekomerno izločanje maščobe, neroli, klorela in konopljin hidrolat pa pomirijo rdečico in koži podarijo zdrav in poenoten videz.

Raziskovalni set za ravnovesje kože

Raziskovalni set izdelkov za ravnovesje kože poskrbi za vse ključne korake nege, ki jih problematična koža potrebuje, da znova vzp.. Podrobnosti

29,00 €
29,00 €

Ciljna nega za ohranjanje prožnosti in navlaženosti kože. Dragocena mešanica olja slivovih pešk in konoplje v sinergiji s CBD-jem in izvlečkom makovih semen kožo globinsko hrani, obnavlja ter aktivno ščiti pred izsušenostjo in prezgodnjim staranjem. Pripomore k ohranjanju zdrave kožne bariere ter ščiti pred vplivi iz okolja in prezgodnjim staranjem kože.

Moje poličke so že povsem napolnjene z izdelki, ki sem jih nakupila v iskanju prave nege. S pomočjo tega seta pa lahko rečem, da sem našla pravo kombinacijo zase, ki je ne zamenjam za nič na svetu! ~ Ingrid

 

Raziskovalni set za mladostno kožo

Raziskovalni set izdelkov za mladostno kožo vključuje vse ključne korake nege, ki jih potrebuje suha in občutljiva koža, ki izgublja prožnost in se sooča s pojavom prvih gubic. Kožo nežno očisti, navlaži in tonira ter ji nudi popolno obnavljalno nego.

V njem boste našli:

Sinergija konopljinih sestavin, alge klorela in eteričnega olja cedre poskrbi za nežno, a  obenem temeljito čiščenje kože, izboljšan izgled por in sproščen občutek po čiščenju.

Prvi korak vlaženja, ki kožo poživi, oskrbi z vlago in antioksidanti ter jo pripravi na nadaljnje negovalne korake. Dragocena moč polifenolov bele jelke, CBD-ja in hialuronske kisline, kožo ščitijo pred prostimi radikali in jo ohranjajo zdravo in sijočo.

Bogata vlažilna nega na osnovi dragocenih konopljinih izvlečkov v trenutku poskrbi za navlaženo, nahranjeno ter sproščeno kožo.

Idealno razmerje omega maščobnih kislin ter hidrolatov konoplje in vrtnice poskrbijo za mehko, navlaženo in mladostno kožo.

Raziskovalni set za mladostno kožo

Raziskovalni set izdelkov za mladostno kožo vključuje vse ključne korake nege, ki jih potrebuje suha in občutljiva koža, ki izgubl.. Podrobnosti

28,00 €
28,00 €

Ciljna nega za ohranjanje prožnosti in navlaženosti kože. Dragocena mešanica olja slivovih pešk in konoplje v sinergiji s CBD-jem in Izvlečkom makovih semen kožo globinsko hrani, obnavlja ter aktivno ščiti pred izsušenostjo in prezgodnjim staranjem. Pripomore k ohranjanju zdrave kožne bariere ter ščiti pred vplivi iz okolja in prezgodnjim staranjem kože.

 

Vselej sem polagala upe le v kreme za obraz, nikoli nisem niti pomislila, da lahko dosežem nekaj več, če se le lotim nege malo drugače. Res super komplet izdelkov v priročnih velikostih! ~ Nina

 

Raziskovalna seta sta odlična izbira za vse, ki še niso našli idealne kombinacije izdelkov zase, oziroma si želijo preizkusiti celoten ritual nege v obdobju, ki že pokaže prve rezultate nege. S pomočjo setov se lahko prepričate o ustreznosti izdelkov in morda odkrijete popolno nego zase.

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Strinjam se s

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto