Košarica: 0

Samo še 50,00 € do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si
-10%
  • Natrue
  • Vegan
  • Aromacert

Set za
čiščenje obraza

Set za čiščenje obraza je idealna priložnost, da pravi korak v svoji rutini nege obraza naredite bolj trajnostno. Ne samo, da boste prispevali k zmanjšanju odpadkov, tudi privarčevali boste.

Temeljito čiščenje kože je prvi korak v negi kože, s setom za čiščenje obraza pa bo le ta še bolj poenostavljen.

Paket vsebuje:

Cena: 24,00 €

Akcijska cena 21,60 €

Cena: 24,00 €

Akcijska cena 21,60 €

-
+

Bombažne blazinice so namenjene čiščenju obraza in so prijazne do okolja, saj ji po uporabi ne zavržete, temveč jih operete in znova uporabite.

Narejene so iz nežnega 100 % ekološko pridelanega bombaža in omogočajo posebej nežno in natančno čiščenje. V kombinaciji s Čistilnim gelom za obraz, ki je zagotovo eden naših najljubših, predstavlja ta dvojec popolno nego, ne glede na tip ali stanje vaše kože. Čistilni gel za obraz očisti, pomirja in uravnovesi mastno, mešano in občutljivo kožo ter jo pripravi na prejem učinkovin, ki sledijo v naslednjih korakih. 


Spodbujamo trajnostno potrošnjo

Bombažne blazinice so zaradi preprostega vzdrževanja in pranja v pralnem stroju odlična alternativna konvencionalnim blazinicam ali robčkom za enkratno uporabo, ki dnevno polnijo naše smeti. Idealna rešitev za vse, ki želite zmanjšati količino odpadkov in obenem ohraniti okolje.

Bombažne blazinice so izdelane v Sloveniji

NEBELJENI EKO BOMBAŽ: 100 % bombaž, ekološko pridelan.

Bombažne blazinice po uporabi preprosto položite v pralno vrečko in operete v pralnem stroju (blazinice so deklarirane za temperaturo pranja pri 95°C). Sperete jih lahko tudi pod tekočo vodo in sušite v sušilnem stroju.

Set za čiščenje obraza

V košarico 21,60 €
Set za čiščenje obraza Hemptouch Set za čiščenje obraza je idealna priložnost, da pravi korak v svoji rutini nege obraza naredite bolj trajnostno. Ne samo, da boste prispevali k zmanjšanju odpadkov, tudi privarčevali boste. Temeljito čiščenje kože je prvi korak v negi kože, s setom za čiščenje obraza pa bo le ta še bolj poenostavljen. Paket vsebuje: Čistilni gel za obraz Ekološke bombažne blazinice https://www.zeleni-dotik.si/media/catalog/product/s/u/sustainable-facial-cleansing-set_si_web.png
21.6 EUR Zaloga: Na zalogi
Za popolno nego svetujemo
si-re
Negovalni trio za mladostno kožo

Cena: 69,00 €

Akcijska cena 62,10 €

si-re
Negovalni trio za ravnovesje kože

Cena: 72,50 €

Akcijska cena 65,25 €

Ključne sestavine
  • Konopljin hidrolat je redka cvetna vodica, ki nastane kot stranski produkt parne destilacije. Na kožo deluje blago antiseptično, tonizirajoče ter pomirjujoče. Je edinstvena sestavina, ki pospeši mikrocirkulacijo kože, jo poživi ter izboljša videz polti.

  • Konopljino olje je poznano po idealnem razmerju med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami. Uvršča se med najaktivnejša naravna olja, saj pospeši obnovo kože, globinsko hrani ter krepi kožno bariero. Koži povrne lastne lipide in pripomore k ohranjanju njene navlaženosti.

Uporaba in rutina

Blog objave

Prikaži vse

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Strinjam se s

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto