Intervju: CBD krema za akne je neverjetna!

Še en intervju, ki se je začel s sporočilom, ki nam ga je poslala navdušena stranka.  Tokrat smo vprašanja zastavljali Maši, ki nam je prijazno opisala, kako ji je naša CBD krema za akne polepšala kožo in življenje. Še njeno sporočilce:

Pozdravljeni,

Pred nekaj dnevi sem naročila vašo kremo za obraz za mastno kožo.

Včeraj zvečer sem jo prvič uporabila. Že danes zjutraj sem se zbudila z bolj matirano kožo. Danes sem jo nanesla zopet zjutraj pred službo. Nato sem dodala malenkost make up-a, kot običajno. Popoldne sem se le malo osvežila, make up-a nisem na novo nanašala. Eno uro nazaj sem se vrnila s koncerta in moj obraz je bil čisto ok! Precej manj svetleč, precej manj mastna koza kot običajno. Kremo sem imela na obrazu 19ur in rezultat je NEVERJETEN, zato sem se odločila, da vam takoj napišem mojo izkušnjo.

Hvala za ta izdelek! Po več kot 5 letih iskanja primerne kreme za moj obraz, sem končno našla pravo in to zelo dobro. :)

Lep pozdrav,

Maša

Maša, prosim, opiši nam svoj tip kože in kakšne so morebitne težave s katerimi se soočaš?

Moj tip kože je mešan. Po obrazu imam mastno kožo, ob lasišču pa suho oz. nagnjeno k luskavici. Koža na obrazu se mi tekom dneva vedno zmasti in sveti.  Na lasišču se mi koža lušči ter je srbeča.

Na kakšne načine si poskusila urediti težave s kožo? Si izbirala naravno ali konvencionalno kozmetiko? Si se morda zaradi svojih težav obrnila na dermatologa?

Težave sem poskušala rešiti s spremembo prehrane, dragimi kremami, tako naravnimi kot konvencionalnimi. Zaradi luskavice, ki mi je izbruhnila po komolcih in rokah, sem prejela tudi kortikosteroide vendar sem se odločila, da jih ne bom uporabljala zaradi njihovih nevarnih stranskih učinkov.

Nam lahko opišeš kako je koža reagirala na različne nege? Imaš morda kakšno res slabo izkušnjo z reakcijo kože na določeno sestavino ali izdelek? Nam jo lahko zaupaš?

Koža je v glavnem slabo reagirala na slabe naravne kreme, ki so bile preblage ali pa sem zaradi določenih sestavin dobila rdeče izpuščaje.

Kje si izvedela za Hemptouch izdelke in zakaj si se odločila, da jih preizkusiš?

Za Hemptouch izdelke sem izvedela od prijateljice, ki je ob naročilu vaših izdelkov prejela še tester za Terapevtsko CBD mazilo. Tester sem uporabila na komolcih in takoj je bila vidna razlika. Luskavica se je občutno zmanjšala, prav tako srbenje. Ker sem bila z izdelkom zadovoljna, sem naročila omenjeno mazilo, Šampon s hidrolatom ter nato še CBD kremo za nečisto kožo (za obraz).

Odločili ste se za CBD kremo za nečisto kožo. Kako je koža sprejela izdelek, kakšni so bili prvi občutki ob uporabi?

Koža je bila negovana in manj svetleča že ob prvi uporabi. Na splošno se manj sveti, manj je mastna, ličila se boljše obdržijo in tudi občutek hranljivosti daje. S vašo CBD kremo za akne sem res zadovoljna, saj do zdaj v več kot 5 letih nisem našla izdelka, ki bi mi ustrezal tako dobro kot vaša krema.

Hvala lepa za pohvale. Te lahko vprašamo, kdaj si opazila prve znake izboljšanja?

Znake izboljšanja sem opazila že takoj po uporabi, naslednji dan je bila koža že matirana in pomirjena.

Si po uporabi kreme in tudi ostalih naših izdelkov opazila kakšne negativne stranske učinke na koži?

Ne, nikakršnih.

V kakšnem stanju je tvoja koža zdaj?

Koža je v boljšem stanju. Tako na obrazu, kot tista na komolcih in rokah. Z uporabo bom definitivno nadaljevala.

Lahko nam in bralcem zaupaš svojo dnevno rutino nege kože?

Zjutraj si umijem obraz z mlačno vodo, po potrebi s kakšnim nežnim čistilcem, da izperem nečistoče. Nato se namažem z vašo CBD kremo za nečisto kožo. Ker je poletje in vroče, ne nanašam pudra ampak le malo korektorja. Zvečer si odstranim ličila, umijem obraz z micelarno vodo in nanesem zopet vašo kremo.

CBD krema za nečisto kožo

Očiščuje, tonira in uravnovesi mastno in nečisto kožo.

Čistilni gel za obraz

Očisti, pomirja in uravnovesi mastno, mešano in občutljivo kožo.

Terapevtsko CBD mazilo za kožo

Razdraženo kožo v trenutku pomiri, uravnovesi in zaščiti.

Intervju predstavlja mnenje obiskovalcev spletne strani. Navedbe v odgovorih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v intervjuju niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.