Intervju: blažilno CBD mazilo je rešilo kožo moje mami

Blažilno CBD mazilo je zares vsestransko. Izjemno se obnese pri vnetih ritkah in atopični koži pri dojenčkih in otrocih. Pomiri in neguje razdraženo kožo z rdečico, lajša težave s suho kožo in raznimi izpuščaji in ekcemi. Čeprav je mazilo do kože zelo nežno (100 % naravna sestava, mazilo lahko tudi pojeste), pokaže v boju s kožnimi težavami izjemno moč. Pred kratkim nam je o neverjetnih učinkih mazila pisala Mirjam, ki je mazilo kupila za mamo, ki je potrebovala nego kože po operativnem posegu. Več si lahko preberete v spodnjem intervjuju.

S kakšnimi težavami se je soočala vaša mami?

Mami se je vnela koža okoli starostne pege in se ni hotela več zaceliti, rana je postajala vedno večja. Na koncu je bila velika premera cca 6 cm.

Kakšno terapijo je imela?

Vsak drugi dan je hodila patronažna služba previjat in sanirat rano, pa ni nič pomagalo, razen da so omejili velikost. Po nekaj mesecih matranja, se je njena zdravnica odločila, da jo preusmeri na kirurgijo. Tam so ji najprej vzeli vzorec kože in v izvidu zapisali, da je rana pozitivna. Sledila je plastična operacija, presaditev zdrave kože na bolni del in izrez okuženega tkiva. V bolnici je bila tri tedne, ker se rana ni celila tako hitro, kot so predvidevali. Preiskusili so vse povoje za celjenje ran. Patronaža pa je nato vsak drugi dan previjala rano.

Kako ste prišli do Blažilnega CBD mazila? Ste slučajno naleteli nanj, ali vam ga je kdo priporočal?

Vaše mazilo sem naključno odkrila v Hoferju, ko sem iskala vašo kremo za vene.

V kakšen namen ste ga uporabljali? Kakšne težave je takrat vaša mama imela?

Mazilo sem najprej uporbljala za stopala, ker je imela mama tam zelo suho kožo in otiščance. Videla sem, da se otiščanci mehčajo in zato sem se odločila, da poskusim tudi z nego rane po operaciji. Najprej sem namazala rano samo okoli operiranega dela in mamo je tisti del kože takoj manj bolel.  Zato sem začela mazati tudi čez rano, ki je bila zelo boleča na dotik.

Kakšni so bili prvi odzivi kože na mazilo?

Transplantat se je ob mazanju začel lepo celiti in tudi tisti del rane, ki je še bil odprt, se je v 14 dneh zaprl.

Kakšen je bil odziv stroke na učinek?

Patronaža je bila zelo presenečena, predvsem pa zelo zadovoljna, ker je mislila da bo treba rano previjati tudi v poletje. Že ves čas mažem tudi predel , kjer so ji kožo odvzeli. Tam je še boleče. Namažem ji tudi po hrbtu in pod prsmi, ker se tam tudi pojavljajo starostne pege in jo bolijo. Ob kontrolnem pregledu pri kirurgu sem mu povedala, da smo uporabljali to kremo, vendar ni želel nič komentirati. Vemo zakaj ne.

Boste z uporabo nadaljevali tudi v prihodnje?

Poiskala sem mazilo še v drugih Hofer trgovinah in sem pokupila vse, kar je bilo v škatli. Seveda bomo vsi v družini uporabljali to mazilo za vse kožne težave.

Hvala vam za tako dober izdelek.

Mirjam

Še sporočilo, ki nam ga je še pred intervjujem poslala Mirjam:

Pozdravljeni,

jaz pa bi kupila vaše Blažilno CBD mazilo s kamilico, sivko, ognjičem, vitaminom E in kanabinoidom. Enkratna krema za poškodovano kožo. Najprej sem jo kupila v Hoferju. Mami je v 14 dneh zaprla rano po operativni odstranitvi rakastega tkiva in nadomestitvijo njene kože. Res enkratna sestava mazila, za njeno učinkovitost sem povedala tudi patronažni službi, ki je bila prav tako navdušena nad izidom.

Hvala in lep pozdrav, Mirjam

Blažilno CBD mazilo za kožo

Pomiri, sprosti in uravnovesi občutljivo in razdraženo kožo.

Intervju predstavlja mnenje obiskovalcev spletne strani. Navedbe v odgovorih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v intervjuju niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.