Košarica: 0

Samo še 50,00 € do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si

Darilni bon 25 €

Razveselite svoje najdražje z darilnim bonom Hemptouch in jim podarite naravno rešitev za nego kože in dobro počutje. 

Niste prepričani kaj kupiti za darilo? Ne skrbite. Izberite darilni bon Hemptouch in omogočite svojim najdražjim, da si sami izberejo svoje najljubše izdelke.

V kolikor vam izbira pravega darila predstavlja izziv, smo za vas pripravili enostavno rešitev. Na voljo vam nudimo darilni bon Hemptouch, s katerim izbiro izdelkov prepustite obdarovancu. Prepričani smo, da boste s tovrstnim darilom navdušili!

Cena:

25,00 €
-
+

Darilni bon je možno unovčiti samo v celotnem znesku in ga ni mogoče zamenjati za denar.

Darilni bon 25 €

V košarico 25,00 €
Darilni bon 25 € Hemptouch Razveselite svoje najdražje z darilnim bonom Hemptouch in jim podarite naravno rešitev za nego kože in dobro počutje.  Niste prepričani kaj kupiti za darilo? Ne skrbite. Izberite darilni bon Hemptouch in omogočite svojim najdražjim, da si sami izberejo svoje najljubše izdelke. V kolikor vam izbira pravega darila predstavlja izziv, smo za vas pripravili enostavno rešitev. Na voljo vam nudimo darilni bon Hemptouch, s katerim izbiro izdelkov prepustite obdarovancu. Prepričani smo, da boste s tovrstnim darilom navdušili! https://www.zeleni-dotik.si/media/catalog/product/g/i/gift-card-25_si-web.jpg
25 EUR Zaloga: Na zalogi

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Strinjam se s

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto