Intervju: Mozoljčki in rdeči izpuščaji so izginili že po enem tednu

Najlepši del našega dela se zgodi, ko nam v nabiralnik prileti takšno sporočilo:

»Pozdravljeni, rada bi se vam zahvalila za izdelke, ki ste mi jih poslali.

Že približno 5 let imam težave z dermatitisom na obrazu. Preizkusila sem že vsaj 10 vrst mazil in krem ampak stanje nikoli ni bilo boljše. Pred kakšnim mesecem pa sem naročila vaš paket Čistilnega gela in CBD kreme za nečisto kožo in rezultat uporabe po enem tednu je bil odličen. Izgled kože je bil takoj boljši, skoraj povsem sem se znebila aken in obseg dermatitisa se je zmanjšal. Za primerjavo vam pošiljam sliko moje kože prej in zdaj.«

Lep pozdrav, Maša

Mašo smo prosili smo jo za kratek intervju, ki si ga lahko preberete spodaj.

Maša, prosim, opiši nam tvoj tip kože in kakšne so morebitne težave s katerimi se soočaš.

Že od osnovne šole imam težave z občutljivo kožo. Vsak nastal mozolj je za sabo pustil temno liso na obrazu. V srednji šoli pa so se pojavile nove težave s kožo. Začeli so se mi pojavljati rdeči izpuščaji okrog ust. Opazila sem, da se je stanje poslabšalo v stresnih situacijah. Začela sem se zelo obremenjevati z izgledom moje kože in doma nisem več zapustila brez korektorja in pudra.

Na kakšne načine si poskusila urediti težave s kožo? Si izbirala naravno ali konvencionalno kozmetiko? Si se morda zaradi svojih težav obrnila na dermatologa?

Napotila sem se do osebnega zdravnika. Predpisal mi je zelo agresivno kremo, ki vsebuje kortikosteroide. Stanje se je izboljšalo že po prvi uporabi. Po nekaj dneh pa je sledil nov, še hujši izbruh. Odločila sem se, da obiščem dermatologa. Povedali so mi, da gre za perioralni dermatitis, vzroka za nastanek pa se praktično ne da ugotoviti.

Nam lahko opišeš kako je koža reagirala na različne nege? Imaš morda kakšno res slabo izkušnjo z reakcijo kože na določeno sestavino ali izdelek? Nam jo lahko zaupaš?

Predpisali so mi kremo za vneto kožo, ki ni tako agresivna, ampak se je ne sme uporabljati prepogosto. Ta krema me je vseh 5 let reševala pred groznimi izbruhi in kožo pomirila vsaj za nekaj dni. Ampak dermatitis se je še vedno ponavljal.

Ker se stanje po treh letih ni umirilo, so mi predpisali še antibiotike. Jemala sem jih 3 mesece in mislila sem, da sem se dermatitisa znebila za vedno, saj se po jemanju tablet ni prikazal nekaj mesecev. Ampak ni bilo tako.

Še dve leti sem eksperimentirala s svojo kožo. Od agresivnih mazil do naravne kozmetike, spremembo prehrane, bioresonanco, ...

Kje si izvedela za Hemptouch izdelke in zakaj si se odločila, da jih preizkusiš?

Za Hemptouch sem izvedela preko prijateljice, ki ima težave z aknasto kožo. Bila je navdušena nad rezultati. Svetovala mi je naj poskusim kremo za nečisto kožo. Še isti dan sem naročila paket za ravnovesje kože, ki vsebuje CBD kremo za nečisto kožo in Čistilni gel za obraz. Zraven pa sem dobila še vzorček Blažilnega CBD mazila.

Uporabljaš set za nečisto kožo Moje ravnovesje. Set vsebuje CBD kremo za nečisto kožo in Čistilni gel za obraz. Kako je koža sprejela izdelke, kakšni so bili prvi občutki ob uporabi?

Že po enem tednu sem opazila kako se je koža začela umirjati. Vneti mozolji so se začeli sušiti in obseg dermatitisa se je zmanjšal.

Moje ravnovesje set za nečisto kožo

Podrobnosti39,00 €

Paket ravnovesja za čisto, svežo in poenoteno polt. Paket vsebuje: CBD krema za nečisto kožo Čistilni gel za obraz

CBD krema za nečisto kožo

Podrobnosti29,00 €

Očiščuje, tonira in uravnovesi mastno in nečisto kožo. Nagrada za inovacijo leta združenja EIHA.

Čistilni gel za obraz

Podrobnosti14,00 €

Očisti, pomirja in uravnovesi mastno, mešano in občutljivo kožo.

V kakšnem stanju je tvoja koža zdaj?

Po dolgem času sem samozavestna glede svoje kože. Vse izdelke, ki sem jih prej uporabljala sem zavrgla.

Nam lahko zaupaš svojo dnevno rutino nege kože?

Trenutno moja jutranja in večerna rutina vsebujeta čiščenje obraza s čistilnim gelom in kremo za nečisto kožo. Če se pojavi še kakšen izpuščaj, pa ga namažem še z blažilnim mazilom.

Komu vse bi priporočila Paket ravnovesje kože? Zakaj?

Paket ravnovesje bi priporočila vsem, ki imajo težave ne samo z aknasto kožo, ampak tudi z raznimi izpuščaji. Vem koliko neprijetnosti povzroči samo nekaj rdečih pikic na obrazu. Vsem, ki že leta brez uspeha preizkušajo razne kreme svetujem, da poskusijo še s Hemptouch izdelki. Jaz sem potrebovala več kot 5 let, da sem našla izdelke, ki ustrezajo moji koži. Trenutno moja koža ni popolna, ampak razlika je več kot očitna.

Intervju predstavlja mnenje obiskovalcev spletne strani. Navedbe v odgovorih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v intervjuju niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Vas zanima več? Vpišite se na naše novičke.