Prejete nagrade

Beauty shortlist award 2019 – Winner

Nagrajen izdelek: CBD kapljice Amber 500 mg CBD

»Odlične CBD kapljice znamke Hemptouch so si več kot zaslužile naziv zmagovalca v kategoriji zdravega življenjskega sloga (wellbeing). Ta izdelek prinese olajšanje pri veliko različnih težavah; od stresa in anksioznosti, do bolečin in nespečnosti.« - komentar komisije

Beauty shortlist award 2019 – Editor's choice

Nagrajen izdelek: CBD pršilo čokolada 300 mg CBD

“CBD je nedvomno najbolj priljubljena naravna molekula za uravnavanje stresa, boljši spanec ali pomoč pri obvladovanju bolečine ... Če niste navdušeni nad naravnim okusom konoplje, je CBD Hemptouch pršilo z naravno aromo čokolade odlična rešitev. CBD pršilo Hemptouch je bil nedvomno eden izmed najljubših izdelkov letošnje komisije!« - komentar komisije

Nagrada za inovacijo leta združenja EIHA - Konopljin izdelek leta, 3. mesto

Nagrajen izdelek: CBD krema za nečisto kožo

»CBD krema za nečisto kožo podjetja Hemptouch predstavlja veliko novost na področju boja proti aknam. Inovativna formula s CBD kanabinoidom je dokazano učinkovita in predstavlja izjemno obetavno alternativo klasičnim pristopom k boju proti nečisti koži.« EIHA, Evropsko združenje za industrijsko konopljo.

Sublime Magazine - Good Brand Award In Recognition of Advancing Social & Environmental Sustainability

Hemptouch, okoljsko in družbeno odgovorno podjetje

Sublime je organizacija, ki od leta 2007 deluje na prepoznavanju in priznavanju trajnostno naravnanega in družbeno odgovornega delovanja podjetij na svetovni ravni. Good Brand Award je nagrada, ki potrjuje prizadevanja za okoljsko in družbeno odgovorno delovanje podjetja.

Beauty Shortlist Mama & Baby Awards – Editor's choice

Nagrajen izdelek: Blažilno CBD mazilo za kožo, Hipoalergeno mazilo za kožo

»Pri Mama & Baby Awards obožujemo zelene, naravne in okolju prijazne izdelke, ki upoštevajo stroga etična načela od zrelega semena do končnega izdelka. Izdelki nežno negujejo občutljivo kožo dojenčkov in poskrbijo za njihovo zdravje in dobro počutje. Naši glavni kriteriji so sestavine, etika, učinkovitost in okoljska prijaznost izdelkov.« - Komisija Mama & Baby Awards

CBD World Awards - Best Clinically Proven Brand

Hemptouch - Znamka z največ klinično dokazanimi učinki

Nagrada je podeljena s strani priznane organizacije Compare CBD, katere namen je preverjanje kakovosti CBD olja različnih proizvajalcev in prepoznavanje najboljših znamk s področja CBD izdelkov na podlagi številnih kriterijev. Nagrada za znamko z največ klinično dokazanimi učinki potrjuje naša prizadevanja za izdelke najvišje kakovosti in dokazano učinkovitost naših izdelkov s strani neodvisnih laboratorijev in organizacij. Izmed številnih udeležencev, smo bili prepoznani kot blagovna znamka z največ kliničnimi študijami in največ dokazanimi pozitivnimi učinki naših izdelkov.

Jenny Loves Platinum Awards

Nagrajen izdelek: Čistilni gel za obraz

Zelo smo ponosni, saj Jenny Loves Platinum Awards prejmejo samo najbolj čisti in naravni izdelki, sveže pripravljeni in zagotovljeno brez umetnih učinkovin, ki ne sodijo na našo kožo. Ta nagrada je izdelke Hemptouch postavila ob bok vodilnim ekološkim in naravnim kozmetičnim znamkam kot so Green People, Weleda in Better You.