Košarica: 0

Samo še 50.00€ do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si
  • Natrue
  • Aromacert

Zimska pravljica

Uporabi kodo 3ZA2.

Tudi naša koža si želi zimske čarobnosti in pravljičnosti. 

Paket izdelkov Zimska pravljica je idealna trojica izdelkov, ki poskrbi za negovano in zaščiteno kožo celotnega telesa, tudi na predelih, kjer ji zima pride najbližje.

Paket vsebuje:

S kodo 3ZA2 pri nakupu treh setov prejmeš enega brezplačno 2+1 gratis.

Praznično pakiranje je brezplačno.

Cena:

25,50 €
-
+

Zima prinaša s seboj posebno magičnost in se nas dotakne na prav poseben način. Na način, ki zvabi na plano otroka, veselje, skrivnost. Dotakne pa se tudi naše kože. Še posebej tam, kjer je le ta najbolj izpostavljena in ranljiva.

Da bo koža celotnega telesa pomirjena, negovana in zaščitena bo poskrbel paket izdelkov Zimska pravljica.

Izdelki v paketu Zimska pravljica so namenjeni negi in zaščiti suhe in občutljive kože celotne družine. Kožo nežno pomirjajo, mehčajo in hranijo ter jo podprejo pri ohranjanju ravnovesje v hladnih zimskih dneh.

Zaradi svoje izjemne univerzalnosti je darilni paket odlično darilo za vsakogar.

Zimska pravljica

V košarico 25,50 €

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Izberite drug razpoložljiv jezik:
Zapri