Paket

42,30 €

Paket vključuje:

več

Paket bo razveselil aktivne najstnice, mamice, babice, tete in dame, ki želijo lepo kožo in zdrav organizem. Samo zadovoljna, umirjena in negovana ženska lahko seje ljubezen, dobro voljo in ohranja ravnovesje na vseh dnevnih misijah.

CBD pršilo po izboru; izbirate lahko med okusi kokosa, čokolade, poprove mete in pomaranče. Vitaminska krema, ki poskrbi za negovano in mladostno kožo.

Stanje kože

Paket bo razvajal kožo in organizem z najboljšimi konopljinimi sestavinami. CBD pršilo uravnovesi telo, krepi imunski sistem in pomiri stres, Vitaminska krema za obraz pa nahrani občutljivo kožo s popolnim razmerjem Omega maščobnih kislin in skrbno izbranimi zelišči.

Nasveti

Konopljina vitaminska krema za obraz – nahrani in neguje občutljivo kožo

Konopljina vitaminska krema za obraz je idealna nega za suho, občutljivo ali k rdečici nagnjeno kožo. Kožo po nanosu pomiri in jo uravnovesi.

CBD pršilo

Hemptouch CBD pršilo je prehransko dopolnilo, ki na naraven način vzpodbuja delovanje našega endokanabinoidnega sistema in je obenem prijeten za uporabo. CBD pršilo je popoln zaveznik aktivnih mamic in očkov, ki potrebujejo obilico zdravja in energije za dnevne aktivnosti.

Poskrbite za svoj endokanabinoidni sistem

• Ključ je v ravnovesju

Pomembna funkcija endokanabinoidnega sistema je vzpostavljanje in ohranjanje ravnovesja v telesu. Odgovoren je za usklajeno delovanje različnih funkcij v našem telesu, kot so na primer spanje, bolečina, vnetje, imunski sistem, stres in razpoloženje. Zaščiti tudi naš živčni sistem in okrepi možganske funkcije. Lahko bi se reklo, da je endokanabinoidni sistem dirigent našega telesa, ki poskrbi za to, da vsi igralci nastopajo v harmoniji.

• Vsi imamo v telesu kanabinoide

Endokanabinoidi, ki so odgovorni za komunikacijo med celicami, tkivi in organi, nastajajo v našem telesu naravno. Obnašajo se podobno kot zavore, ki pomirjajo naš živčni sistem in ščitijo celice pred preobremenitvijo, še posebej takrat, ko smo pod stresom, bolni ali v bolečinah.

Koliko kanabinoidov potrebuje vaše telo?

• Damaščanska vrtnica

Damaščanska vrtnica ima zelo zapeljiv in močan vonj, saj njegovo valovanje presega 320 MHz, kar je mnogo več od ostalih cvetov rastlin. To močno valovanje dviga vibracijo naših celic, odpravlja zastoje v energijskem pretoku, lajša depresije in "odpira" srce. To velja le za avtohtone sorte, kot je damaščanska vrtnica iz mesta Damask.

Kožne težave je lajšala že vitezom

V Evropo je prišla v času križarskih vonj, saj so jih vitezi podarjali svojim damam, zase so jo uporabljali pri lajšanju kožnih težav, krepitvi spolne moči in za zdravljenje »ranjenega srca«, če bi jih draga zapustila. Hidrolat damaščanske vrtnice spodbudi mikrocirkulacijo kože in poživlja duha.

Paket za sodobne ženske

42.3 EUR Zaloga: Na zalogi
Komentarji predstavljajo mnenja obiskovalcev spletne strani. Navedbe v komentarjih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v komentarjih niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Prijavite se na e-novice
  • Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice