Najboljše iz konoplje
Košarica
(0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Kupite še 30.00 € da dobite brezplačno poštnino!

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30 €.

Naša zgodba

"Z zelišči znam odgovoriti na skoraj vsako vprašanje. Starodavni kamilica in sivka prineseta boljši spanec. Cedra daje občutek jasnosti, povezanosti in služi kot odlično razstrupljevalno sredstvo fizičnih in čustvenih toksinov. Vrtnica, kraljica cvetja, s svojim visokim energetskim valovanjem pomirja, razveseljuje in sprošča živčni sistem."

Silvija; biologinja, zeliščarka in soustanoviteljica kozmetike Hemptouch


Moja druga velika strast je skrb za zdravo in lepo kožo. Večina kožnih težav ima svoje korenine v naših čustvih. Ste slišali že za šaljiv rek, da jeza škoduje lepoti? Zaradi moje občutljive narave me je koža vedno postavljala pred nove izzive. Kmalu sem naredila naslednji logični korak – združila sem svoji dve strasti in nastala je linija negovalne kozmetike, ki občutljivo in problematično kožo spodbudi, da si zna pomagati sama. Ključ je namreč v ravnovesju. Zato sem vsako izmed formul za nego kože radodarno začinila s cvetlicami in konopljo – ni jih namreč boljših mojstric ravnovesja v naravi.

 

Z naravo lahko rešimo kožne težave

Koži najbolje pomagamo tako, da jo spodbudimo, da si pomaga sama. Koža je prvi stik našega organizma s svetom. Bodite hvaležni svoji občutljivi koži, saj to pomeni, da je posebno pozorna pri svoji nalogi varovanja. Vse, kar nanesete na kožo, namreč vstopa v organizem. Seveda se prehajanje dogaja tudi v obratni smeri. Za vzdrževanje zdrave in mlade kože je zato priporočljivo tudi zadostno pitje čiste vode ter uživanje zdravih, neprečiščenih olj, kot je konopljino.

Občutljiva koža zavrača agresivne tretmaje, ki temeljijo na parabenih, alkoholu in drugih kemikalijah, saj porušijo že tako krhko ravnovesje. Vsaka koža je lahko lepa in zdrava, potrebuje samo nežno dnevno masažo, pravo kombinacijo olj, masel, zelišč ter redno hidracijo.

 

 

 

Iskrenost

Srečne stranke so naš srečni svet! Zato ste dobrodošli v naši prostorih, spoznajte našo ekipo, povonjajte mazila in primite v roke konopljino seme – tisti naravni zaklad, v katerem se vse začne. Vsaka sestavina, ki jo skrbno uporabimo v mešanicah, je sledljiva in z veseljem vam bomo pokazali njeno pot. Niso vse od tu – karitejevega masla pač v Sloveniji ne moremo pridelati, se pa trudimo za vsako sestavino poiskati lokalno različico. Samo iskrenost do sebe, občutljive kože in naših strank prinese resnično pomembne rezultate – srečno kožo in tudi srečen planet.

 

 

 

Trajnost je naše vodilo

Od prvega zrna do končnega izdelka nas vodi načelo etičnega in trajnostnega delovanja. Na vsakem koraku se zavedamo odgovornosti do ljudi in planeta, zato vedno izbiramo naravne sestavine z znanim poreklom, zavračamo sestavine z negativnim okoljskim odtisom in skrbimo, da je kar največji delež sestavin lokalnega izvora. Mazila izdelujemo v Sloveniji, nedaleč od našega polja konoplje, kar nam omogoča, da je naša produkcijska veriga kratka in okolju prijazna.

Naša ljubezen do narave je tudi eden izmed razlogov, zakaj smo izbrali konopljo. Težko boste našli bolj okolju prijazno rastlino. Pomembno je tudi, da ima konoplja v Sloveniji dolgoletno tradicijo lokalne pridelave.  

 

konoplja je trajnostna

Prijavite se na HEMPTOUCH NOVIČKE in prejmite:

kodo za 10 % POPUST
na prvo naročilo ter zanimive vsebine in posebne ponudbe tedensko v inbox.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti