Najboljše iz konoplje
Košarica
(0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Kupite še 30.00 € da dobite brezplačno poštnino!

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30 €.

Spoznajte nas

Marko Sladič

Direktor in soustanovitelj podjetja

Slika pove več kot 1000 besed:) “A ne vidite kako je lep dan. Gremo domov.”

Uroš Ule

Vodja projektov

Izjemen organizator in motivator, ki poskrbi, da so naše ideje uresničene pravočasno, brez napak in tako, da so vedno zadovoljni vsi udeleženci. “Problemov ni, vsi izzivi pa so rešljivi z dobro voljo in pravo tabelico ;)”

Silvija Špehar

Soustanoviteljica podjetja

Silviji se lahko zahvalimo za izjemne formule in simpatične citate, pravzaprav pa tudi za našo lepo in zdravo kožo. “Zeliščarstvo ni moja edina strast, pravzaprav je v zadnjih letih Ajurveda tista, ki me je popolnoma prevzela.”

Taja Martinčič

Vodja marketinga

Najboljša delavka in sodelavka, ljubiteljica lepega dizajna, dobro napisanih besedil in nenavadnih idej. “Poleg svoje službe obožujem še nevihte, letala in adrenalinske športe. Aja, pa tudi sarkazem mi je blizu:)”

Barbara Novak

Tekstopiska in skrbnica ključnih kupcev

Barbari se lahko zahvalimo za neoporečno slovnico na spletni strani in super nasvete v naših blogih.

“Nekatere moje odgovore prejmete kar s plastičnega sedeža na nogometnem stadionu - tam skoraj vsak dan navdušeno spodbujam nogometni podmladek Slovenije.”

Tanja Baća

Prodaja in marketing

Poleg tega, da je naša rezervna programerka in druga največja ljubiteljica tabelic, skrbi za Italijo in Instagram. V prostem času jogira s svojo hčerko, se sprehaja v gozdu in ustvarja nove zdrave recepte. Dvakrat dnevno je tudi pisarniška trenerka, ki poskrbi, da smo najbolj fit ekipa daleč naokoli :)

Katarina Simonič

Regionalni vodja prodaje

Katarina ne prodaja, ampak osvaja. Prepričljiva in zanesljiva, suvereno nastopa in izobražuje, s šminko v žepu in vsemi odgovori v malem prstu. “Svet je lepši z mojo Karolino, gozdnimi sprehodi s kužkom Pjejem, korejsko hrano in seveda, službenimi izzivi.”

Mateja Klobučar

Računovodstvo

Vedno nasmejana, ravno prav stroga in zavidljivo zbrana, naša Mateja poskrbi, da računovodstvo deluje kot dobro naoljen stroj. “Odkar sem del ekipe Hemptouch, še bolj cenim svoj mir in tišino moje hiške v naravi :)”

Alen Gostečnik

Logistika

Čeprav glasbenikom ne pritiče, se lahko njegovi natančnosti zahvalimo, da so vse pošiljke poslane pravočasno in na prava mesta. “Če bi pri izbiri poklica upošteval samo talent, bi bil zdaj verjetno svetovno znan trailer voice artist:)”

Tjaša Čibej

Administracija

Čeprav ne doseže vrhnje police v pisarni, je njeno srce veliko za 3. Poleg poštenosti in reda, Tjaša ceni tudi urejene račune.

 
 

Prijavite se na HEMPTOUCH NOVIČKE in prejmite:

kodo za 10 % POPUST
na prvo naročilo ter zanimive vsebine in posebne ponudbe tedensko v inbox.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti