Set vzorcev
za nečisto kožo

3x 4 ml, 9 ml
5,00 €

Set bo pregnal težave z mozolji in kožnimi nečistočami ter naravno povrnil kožo v uravnovešeno stanje. Bogat s CBD smolo in aktivnimi zelišči.

več

Set vzorcev za nečisto kožo vam omogoča spoznavanje konopljinih izdelkov za mešano in mastno kožo, ki je podvržena izbruhom mozoljev. Kožo temeljito očisti, navlaži in ji povrne zdrav sijaj, brez odvečnega leska.

Paket vsebuje:

Vsi izdelki se med seboj dopolnjujejo in skupaj nudijo popolno nego in podporo problematični koži.

Stanje kože

Za mešano, mastno in k mozoljem in ogrcem nagnjeno kožo. Zaradi naravne sestave izdelkov, ki so bogati s hranilnimi učinkovinami, je set primeren za nego občutljive kože, ki je nagnjena k dehidraciji.

Uporaba

Ritual čiščenja

Priporočamo vam, da svojo kožo nežno, kljub temu pa temeljito očistite zjutraj in zvečer. Pri tem vam je v veliko pomoč Hemptouch čistilni gel za obraz, ki temeljito odstrani vse nečistoče in sledi ličil, kožo pa pripravi na prejem učinkovin iz CBD kreme za nečisto kožo.

Ravnovesje in vlaga

Nego nadaljujte s CBD kremo za nečisto kožo z močjo CBD-ja, ki kožo pomiri, navlaži in uravnovesi prekomerno izločanje kožne maščobe. Kombinacija obeh izdelkov znatno zmanjša možnosti za pojav mozoljev in aken, kar dolgoročno vodi do dolgotrajne rešitve kožnih težav.

Posebna nega za akne, mozoljčke in ostale kožne nevšečnosti

Kadar se nam kljub vsej pozorni in dosledni negi kože pojavi kak mozoljček ali boleča akna ali več teh, lahko težave omilimo s pomočjo Terapevtskega CBD mazila, ki ga lahko nanesemo

Set vzorcev za nečisto kožo

Paket vsebuje:

5 EUR Zaloga: Na zalogi
Komentarji predstavljajo mnenja obiskovalcev spletne strani. Navedbe v komentarjih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v komentarjih niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.