VIVANESS 2019 - International Trade Fair for Natural and Organic Personal Care

• KDAJ: 13. - 16. februar 2019
  • KJE: Nürnberg, Germany
  • Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj
  • Preberite več o EU skladih

Nagrada za inovacijo leta združenja EIHA - Konopljin izdelek leta, 3. mesto

Naša CBD krema za mastno in nečisto kožo je osvojila nagrado Konopljinega izdelka leta.

Med inovacijami iz konoplje iz celega sveta je na mednarodni konferenci Evropskega združenja za industrijsko konopljo (EIHA) osvojila tretje mesto.
Naša Barbara je opravila izjemno predstavitev kreme, pred Hemptouch stojnico pa se je cel dan konference trlo strokovnjakov za konopljo od Tajske do Urugvaja.

Lahko vam prišepnemo, da je recepturo naše CBD kreme pohvalil tudi predstavnik farmacevtskega podjetja Bayer.

»CBD krema za nečisto kožo podjetja Hemptouch predstavlja veliko novost na področju boja proti aknam. Inovativna formula s CBD kanabinoidom je dokazano učinkovita in predstavlja izjemno obetavno alternativo klasičnim pristopom k boju proti nečisti koži.« EIHA, Evropsko združenje za industrijsko konopljo.

Hemptouch Na CBD Oskarjih V Barceloni: Klinično Najbolj Dokazana Blagovna Znamka

Iz World CBD Awards (svetovnih nagrad za CBD) v Barceloni smo se vrnili z osvojeno nagrado v prestižni kategoriji Najbolj klinično dokazana blagovna znamka.

Nominacijo smo prejeli še v kar treh kategorijah:
- Najboljša krema ali mazilo
- Najboljše CBD olje
- Najboljša medijska kampanja

Oskarji za CBD, kot nekateri pravijo temu dogodku, je gostil inovativne proizvajalce CBD izdelkov iz celega sveta. Ravno zato je osvojena nagrada v kategoriji klinično najbolj dokazanih blagovnih znamk še toliko bolj cenjena.

Strokovno žirijo so prepričale klinične študije, ki jih imamo opravljene za naše kreme in mazila v neodvisnem laboratoriju. Opravljene so bile na prostovoljcih, ki imajo različne tipe kože:

- Za vsa mazila in kreme: Dokazano ne dražijo kože in so primerni za občutljivo kožo
- Vitaminska krema: Dokazano zviša raven vlage v koži
- CBD krema za nečisto kožo: Dokazano zmanjšuje izločanje loja na koži