CBD pršilo
čokolada 300 mg CBD

20 ml
22,00 €

Moč najčistejšega CBD izvlečka iz konoplje s popolnim spektrom kanabinoidov. 2 mg CBD v vsakem razpršku.

več

Hemptouch CBD pršilo omogoča natančno doziranje CBD-ja: 2 mg CBD v vsakem razpršku.

Žlahten izvleček CBD-ja je izdelan iz konoplje, pridelane v sožitju z naravo.

MCT olje zagotavlja dolgotrajno obstojnost in visoko stopnjo čistosti CBD ekstrakta.

CBD ekstrakt je raztopljen v naravnem MCT kokosovem olju, zdravi maščobi z blagodejnimi učinki na kožo.

Pršilo omogoča praktično uporabo

Inovativna tehnologija spreja omogoča enostavno uporabo vedno in povsod. CBD pršilo omogoča boljšo porazdelitev po površini, zato je tudi učinkovanje bolj optimalno.

20 ml olja vsebuje 300 mg (1,5 %) CBD izvlečka

sestavine

Sestavine: Caprylic/Capric Triglyceride, Cannabis sativa Extract, natural chocolate aroma

CBD pršilo vsebuje 1,5 % CBD-ja in manj kot 0,2 % THC-ja.

Vsebnost: 1 razpršek vsebuje 2 mg CBD

Neto količina: 20 ml (150 razprškov)

Uporaba

Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Popoln spekter kanabinoidov

Naše CBD olje vsebuje popolni spekter kanabinoidov, flavonoidov in terpenov, ki so naravno prisotni v konoplji, kot so CBDV, CBDA, CBC, CBG, BCP.

Vsak izdelek vsebuje zagotovljeno vrednost CBD kanabinoida in ostalih naravno prisotnih kanabinoidov, terpenov in flavonoidov (kot so CBC – cannabichromene, CBG – cannabigerol, CBDV – cannabidivarin, ß-caryophyllene).

CO2 ekstrakcija

Hemptouch CBD olje je pridobljeno s postopkom superkritične CO2 ekstrakcije, ki zagotavlja največjo učinkovitost CBD-ja. CBD kanabinoid je hladno stiskan, pridobljen pri nizkih temperaturah, brez prisotnosti topil in alkohola.

Za ekstrakcijo uporabljamo po meri narejeno napravo, posebej namenjeno superkritični ekstrakciji konoplje. Ta postopek pridobivanja zagotavlja ne samo vsebnost popolnega spektra kanabinoidov, pač pa tudi vsebnost terpenov, flavonoidov in ostalih naravno prisotnih učinkovin, ki jih vsebuje konoplja. Filtracija pri nizki temperaturi formira CBD iz njegovega naravnega predhodnika, CBDa.

100 % naravno

Pridobljeno iz industrijske konoplje vrste Cannabis sativa, gojeno v skladu s strogimi evropskimi predpisi. Brez gensko spremenjenih organizmov, pesticidov, fungicidov, herbicidov, kemičnih gnojil in parabenov. Vegansko, brez laktoze in glutena. Brez dodanih ojačevalcev okusa ali umetnih sladil, razvaja le s prijetno, naravno aromo.

Poskrbite za svoj endokanabinoidni sistem

• Ključ je v ravnovesju

Pomembna funkcija endokanabinoidnega sistema je vzpostavljanje in ohranjanje ravnovesja v telesu. Odgovoren je za usklajeno delovanje različnih funkcij v našem telesu, imunski sistem, stres in razpoloženje. Zaščiti tudi naš živčni sistem in okrepi možganske funkcije. Lahko bi se reklo, da je endokanabinoidni sistem dirigent našega telesa, ki poskrbi za to, da vsi igralci nastopajo v harmoniji.

Koliko kanabinoidov potrebuje vaše telo?

• Vsak organizem je drugačen

Ljudje smo si različni, zato pri doziranju CBD-ja ni pisanega pravila. Najbolje je, da vsak posameznik sam poišče dnevno količino, ki nanj deluje optimalno.

CBD pršilo čokolada 300 mg CBD

Žlahten izvleček CBD-ja je izdelan iz konoplje, pridelane v sožitju z naravo.

Pršilo omogoča praktično uporabo

22 EUR Zaloga: Na zalogi
Komentarji predstavljajo mnenja obiskovalcev spletne strani. Navedbe v komentarjih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v komentarjih niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.