Intenzivni

balzam za ustnice

4.5 ml
7,50 €

Razkošna nega, ki vaše ustnice mehča, vlaži in varuje. Naravne učinkovine v balzamu odlično ščitijo ustnice, ki so nagnjene k izbruhom herpesa.

več

Dragocena negovalna formula Intenzivnega balzama za ustnice poskrbi za to, da vaše suhe in razpokane ustnice znova postanejo svilnato mehke in intenzivno navlažene. Formula, bogata s konopljinim oljem uravnovesi suho in občutljivo kožo vaših ustnic in jih varuje pred vplivi iz okolja. Ob redni uporabi nudi balzam odlično zaščito za ustnice, ki so nagnjene k izbruhom herpesa.

Čistost formulacije

Konopljino olje je pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja pri nizkih temperaturah.
Certificirano s certifikatom Aromacert.

Dermatološko testirano*

Dokazano ne draži kože in je primeren za atopično in občutljivo kožo.

*Neodvisna dermatološka študija s strani laboratorija J.S. Hamilton.

Hladno stiskano konopljino olje, čebelji vosek, nageljnove žbice in vitamin E.

več

INCI: CANNABIS SATIVA SEED OIL, CERA ALBA, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL*, BISABOLOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, EUGENOL**, LINALOOL** (*from natural essential oils, **naturally occurring in essential oils)

Stanje kože

Intenzivni balzam za ustnice je primeren za nego suhih in razpokanih ustnic. Namenjen je zaščiti ustnic, ki so nagnjene k izbruhom herpesa, hkrati pa jih razvaja z obilico nege.

Uporaba

Ob prvih znakih napetosti na ustnicah nanesite Intenzivni balzam večkrat dnevno. Ustnicam nudi zaščitno nego skozi vse leto, ne glede na vremenske pogoje.

Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi.

Nasveti

Nasvet #1: Nanesite balzam kot podlago pred rdečilom

Zahvaljujoč izjemnim vlažilnim lastnostim predstavlja balzam popolno nego pred nanosom rdečila. Podaljša njegovo obstojnost, ustnice pa ohranja mehke in negovane.

Z najboljšimi konopljinimi izvlečki ...

• Hladno stiskano konopljino olje

Konopljino olje kožo revitalizira in krepi njeno sposobnost obnove. Pri izsušeni in občutljivi koži ohranja ravnovesje naravnih olj in vlage ter krepi njen zaščitni plašč.
    Enkratna sestava olja kožo globinsko navlaži, nekomedogena struktura konopljinega olja ne zapira por, zato je olje primerno tudi za nego mešane in mastne kože. Pomembna lastnost konopljinega olja je, da na koži vzpostavi bariero, ki koži pomaga obdržati njej lastno vlago.

Najbolj popolno razmerje omega maščobnih kislin

Hladno stiskano konopljino olje vsebuje za človeško telo idealno razmerje med omega 3, 6 in 9 maščobnimi kislinami. Vsebuje tudi 80% esencialnih, nenasičenih maščobnih kislin, ki so pomembni gradniki celičnih membran in vplivajo na njihovo večjo prožnost, izboljšujejo pretok energije med celicami ter izboljšajo absorpcijo hranil.

... in skrbno izbranimi zelišči.

• Nageljnove žbice

Nageljnove žbice ali klinčki so posušeni cvetni popki tropskega drevesa klinčevca. V aromaterapiji se eterično olje klinčkov uporablja za obnovo energije in ravnovesje čustev. Eterično olje vsebuje do 95% evgenola, ki deluje kot antiseptik in antioksidant. Antioksidativna aktivnost evgenola je dobra zaščita pred prostimi radikali.

Eterično olje nageljnovih žbic je znano po svojih protibolečinskih lastnostih in je bilo že od nekdaj uporabljeno pri oskrbi ran, odrgnin in ostalih kožnih poškodb. Zmanjšuje občutek ščemenja, ki je pogosto spremljevalec ob pojavu herpesa. Zahvaljujoč svojim antiseptičnim lastnostim, ima eterično olje nageljnovih žbic tudi sposobnost zaščite pred pojavom herpesa in njemu podobnih sprememb na koži.

Intenzivni balzam za ustnice

Čistost formulacije

Certificirano s certifikatom Aromacert.

Dermatološko testirano*

Dokazano ne draži kože in je primeren za atopično in občutljivo kožo.

*Neodvisna dermatološka študija s strani laboratorija J.S. Hamilton.

7.5 EUR Zaloga: Na zalogi
Komentarji predstavljajo mnenja obiskovalcev spletne strani. Navedbe v komentarjih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v komentarjih niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.