Pridružite se nam in bodite obveščeni!

* indicates required

S prijavo pristopite k bazi kupcev Hemptouch ter soglašate z rednim prejemanjem aktualnih vsebin, obvestil o novostih, aktualnih akcijah in ugodnostih, posebnih ponudbah in ekskluzivnih personaliziranih ugodnostih. Članstvo v bazi je brezplačno in z njim nimate nikakršnih obveznosti. Prosimo vas, da s klikom na okvirček oddate svojo privolitev k obveščanju za navedene namene prek izbranih načinov. Iz baze se lahko kadarkoli izključite s klikom na povezavo odjavi v nogi besedila, ali s sporočilom na info@zeleni-dotik.si. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov s strani podjetja Hemptouch d.o.o. si lahko preberete v Politiki zasebnosti, ki je na voljo na https://www.zeleni-dotik.si/pravno-obvestilo, oziroma pošljete vprašanje na info@zeleni-dotik.si

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Prijavite se na e-novice
  • Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice