Najboljše iz konoplje
Košarica
(0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Kupite še 30.00 € da dobite brezplačno poštnino!

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 30 €.

Pridružite se nam in bodite obveščeni!

* indicates required

S prijavo pristopite k bazi kupcev Hemptouch ter soglašate z rednim prejemanjem aktualnih vsebin, obvestil o novostih, aktualnih akcijah in ugodnostih, posebnih ponudbah in ekskluzivnih personaliziranih ugodnostih.

S prijavo pristopite k bazi kupcev Hemptouch ter soglašate z rednim prejemanjem aktualnih vsebin, obvestil o novostih, aktualnih akcijah in ugodnostih, posebnih ponudbah in ekskluzivnih personaliziranih ugodnostih. Članstvo v bazi je brezplačno in z njim nimate nikakršnih obveznosti. Prosimo vas, da s klikom na okvirček oddate svojo privolitev k obveščanju za navedene namene prek izbranih načinov. Iz baze se lahko kadarkoli izključite s klikom na povezavo odjavi v nogi besedila, ali s sporočilom na info@zeleni-dotik.si. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov s strani podjetja Hemptouch d.o.o. si lahko preberete v Politiki zasebnosti, ki je na voljo na https://www.zeleni-dotik.si/pravno-obvestilo, oziroma pošljete vprašanje na info@zeleni-dotik.si

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Prijavite se na HEMPTOUCH NOVIČKE in prejmite:

kodo za 10 % POPUST
na prvo naročilo ter zanimive vsebine in posebne ponudbe tedensko v inbox.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti