Košarica: 0

Samo še 50.00€ do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si
  • Natrue
  • Vegan
  • Aromacert

Dotik mehkobe

Uporabi kodo 3ZA2.

Vse, kar nežna otroška koža potrebuje, je dotik mehkobe! 

Le najčistejše naravne sestavine so dovolj dobre za občutljivo kožo najmlajših, zato podarite dotik konopljine mehkobe; za pomirjeno in negovano kožo ter zadovoljnega in igrivega malčka!

Paket vsebuje:

S kodo 3ZA2 pri nakupu treh setov prejmeš enega brezplačno 2+1 gratis.

Praznično pakiranje je brezplačno.

Cena:

22,50 €
-
+

Najnežnejša nega s pomočjo učinkovitih naravnih sestavin prinaša enostavno, a nadvse učinkovito dnevno nego.

Darilni paket Dotik mehkobe vključuje vse korake nege, ki sestavljajo popolni ritual za nego nežne otroške kože.

Darilni paket je popolno darilo za nežno nego od glave do pet za male sončke in njihove starše. V družinski vsakdan prinaša ritual z najčistejšimi sestavinami ter tako oplemeniti nego nežne in občutljive kože.

Dotik mehkobe

V košarico 22,50 €

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Izberite drug razpoložljiv jezik:
Zapri