Košarica: 0

Samo še 50.00€ do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si
  • Natrue
  • Vegan
  • Aromacert

Čarobna skrivnost

Uporabi kodo 3ZA2.

Vsakdo pozna med nami koga, ki ga pestijo kožne težave ali pa še vedno išče idealno nego, ki bi se lepo ujela z njegovo kožo.

Kadar želimo podariti priložnost za odkrivanje novih odkritij, se idealno darilo skriva v mini različici seta, ki glede na potrebe kože razkriva svoje čare. Z vsakim korakom nege posebej, za celovito doživetje konopljine čarovnije.

Paket vsebuje:

S kodo 3ZA2 pri nakupu treh setov prejmeš enega brezplačno 2+1 gratis.

Praznično pakiranje je brezplačno.

Cena:

29,00 €
-
+

Darilni paket Čarobna skrivnost vključuje vse korake nege, ki sestavljajo popolni ritual nege za suho in občutljivo kožo, ki izgublja prožnost in se sooča s pojavom prvih gubic.

Darilni paket mini izdelkov je odlično darilo za raziskovanje naravne nege in odkrivanje idealne rutine nege obraza, ki v času uporabe že pokaže prve vidne rezultate.

Čarobna skrivnost

V košarico 29,00 €

Blog objave

Prikaži vse

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Izberite drug razpoložljiv jezik:
Zapri