Intervju - končno smo se znebili krem s kortikosteroidi

Metka pozdravljena, najprej bi se ti rada zahvalila za pripravljenost na sodelovanje v intervjuju. Izbrali smo te zaradi pozitivnega mnenja, ki so ga o našem Terapevtskem CBD mazilu zapisala na našo spletno stran. Zelo smo veseli, da so izdelki prinesli željene rezultate in pomagali k ravnovesju v koži. In predvsem, da je tvoj sin zaradi njih lahko opustili terapijo s kortikosteroidi, ki ima toliko negativnih učinkov na kožo in organizem. Veseli nas, ko lahko pozitivno zgodbo o moči narave in konoplje delimo s svetom. Da ne bomo govorili samo mi, začnimo z vprašanji.

V mnenju si zapisala, da ste se v družini končno znebili krem s kortikosteroidi. Se je s težavami s kožo soočalo več članov tvoje družine?

Tako je, v družini sva imela težave s kožo jaz in moj sin.

Prosim, opiši nam simptome in težave, s katerimi si se soočala ti ali člani tvoje družine?

Sama sem imela težave s suho kožo in aknami, kadar je prisoten kak stres. Tudi sin je imel ogromno težav s kožo - diagnoza atopijski dermatitis in alergija na veliko vrst hrane ter zunanjih dejavnikov.

Na kakšne načine ste si lajšali stanje? Ste poskusili s kakšno naravno ali konvencionalno kozmetiko ali morda z izdelki, ki jih je predpisal dermatolog?

Kadarkoli je bilo kakšno poslabšanje, je sin dobil predpisane antibiotike in kortikosteroidne kreme. Pred tremi leti sem zavrnila kortikosteroidne kreme, ko se mu je razvila alergija na antibiotično kremo, ki bi naj zdravila bakterijsko okužbo. Ob hospitalizaciji so te kreme vseeno uporabljali in na koncu ugotovili, da je bila napačno postavljena diagnoza in s tem celotno zdravljenje. Dobil je 4 vrste antibiotikov, kortikosteroide in na koncu še viruleks-za zdravljenje herpesa. Po prenehanju uporabe kortikosteroidne kreme, se je stanje kože vidno slabšalo, začela je rdečeti in pojavilo se je rosenje. Pet mesecev sva se borila s temi neprijetnostmi ob uporabi cinkove paste in z vašim konopljinim mazilom. Od takrat so vaša mazila obvezna oprema pri nas.

Nam lahko opišeš kako je koža reagirala na različne nege? Se je stanje poslabšalo, izboljšalo, ...?

Moram reči, da mi je Terapevtsko CBD mazilo kot tudi Hipoalergeno mazilo za kožo stanje zelo izboljšalo. Pri uporabi kortikosteroidov je bilo stanje kratkoročno v redu, vendar se je pri dolgoročni uporabi začelo stanje slabšati, dokler ni bilo potrebno iti skozi odvajanje od njih. Pri CBD mazilu je bilo potrebno vztrajati nekaj časa, da se je pojavil želen učinek. Ko se je enkrat začela koža obnavljati, je šlo vse samo še navzgor. Sedaj smo že 3 leta brez krem in zdravil predpisanih od zdravnikov.

Kje si izvedela za Hemptouch izdelke za nego kože in zakaj si se odločila, da jih preizkusite?

Za Hemptouch izdelke sem izvedela od prijatelja, ki mi je garantiral uspeh pri uporabi. Iskala sem alternativo in se začela poglabljat v zdravilne učinke konoplje. Kreme predpisane od zdravnikov niso bile več učinkovite in so stanje samo slabšale, zato sem se odločila, da preizkusim vaše izdelke.

Odločila si se za Terapevtsko CBD mazilo. Kako je koža sprejela mazilo, kakšni so bili prvi občutki ob uporabi?

To mazilo uporabljam že nekaj časa in sploh v zimskih mesecih, ko je koža na udaru zaradi temperaturnih sprememb, deluje blagodejno. Kožo ravno prav navlaži in daje občutek prožnosti.

Kdaj si opazila prve znake izboljšanja?

Že prva uporaba je bila blagodejna, saj je bila koža čutiti bolj prožna in ne več zategnjena. Je pa res, da je potrebno vztrajati z uporabo Terapevtskega CBD mazila, saj rezultat ne pride čez noč. Po 3-4 tednih se je začelo stanje tako pri meni kot pri sinu izboljševati. In ja, splača se vztrajati!

Si po uporabi mazila opazila kakšne negativne stranske učinke na koži?

Negativnih stranskih učinkov nismo zaznali.

V kakšnem stanju sta tvoja koža in koža tvojega sina ob redni uporabi terapevtskega mazila?

Koža je ob redni uporabi super. Tudi sedaj v zimskih mesecih, ko je zjutraj še -4 stopinje, popoldan pa že spomladanskih 15 stopinj. Ob kakšnem stresnem dražljaju se pojavijo akne, ki pa jih s kremo odpravim v 4-5 dneh.

Komu bi priporočila Terapevtsko CBD mazilo? Zakaj?

Terapevtsko CBD mazilo bi priporočala vsem, ki imajo težave s kožo. Zato, ker je naravno mazilo in ker resnično pomaga.

Terapevtsko CBD mazilo za kožo

Razdraženo kožo v trenutku pomiri, uravnovesi in zaščiti.

Intervju predstavlja mnenje obiskovalcev spletne strani. Navedbe v odgovorih so mnenja obiskovalcev, podana na podlagi njihovih lastnih zaznavanj ali izkušenj in niso odraz kliničnih testov ali znanstvenih raziskav oziroma tako dokazanih učinkov izdelka. Navedbe v intervjuju niso zdravstveni nasveti in naj se ne obravnavajo kot takšni. V kolikor imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.