Košarica: 0

Samo še 50.00€ do brezplačne poštnine.

Skupaj: 0,00 €
Moj račun
si

Hemptouch adventni koledar - vsak dan prinese novo presenečenje!

Kazalo:

Nismo pozabili na vas in tudi ne na čudovit božični čas:) Pravzaprav smo letos pripravili nekaj zares posebnega.

Pravi Hemptouch adventni koledar. Na njem boste našli lepe popuste in skrita darilca, dobra dela in nekaj, da bo še pošta vesela.

Na koledarju smo z barvami obkrožili dneve, ki prinašajo presenečenje. Katero vam je najbolj všeč?

 

 

 

 

 

POKUKAJTE NA SLIKI SPODAJ

Prva vam bo razkrila Hemptouch praznične dneve, ki prinašajo darila. Bodite pozorni na BARVO - VSAKA prinese drugačno darilo.

Na drugi sliki je praznična legenda, kjer boste izvedeli, kakšno presenečenje prinaša posamezna barva in kode za popust, ki jih uporabite pri svojem spletnem nakupu.

 

Hemptouch ADVENTNI KOLEDAR

 

Presenečenje (popust, darilo, brezplačno poštnino in dobro delo) prejmete tako, da na izbran dan (obkrožen z določeno barvo na koledarju) ob nakupu uporabite kodo za popust, ki je ta dan aktualna.

Vsem želimo pravljičen december ter praznike polne ljubezni in topline. Česa bo najbolj vesela vaša koža, pa tako ali tako že veste:)

Prijavite se na e-novice in prejmite 15 % popust

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Hemptouch d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Hemptouch d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Hemptouch d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Hemptouch d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Hemptouch d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Hemptouch d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, Slovenia

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

V Hemptouchu ustvarjamo naravne rešitve za kožne težave s pomočjo konoplje in prinašamo pozitivne spremembe v življenja ljudi po vsem svetu.

Podatki:

Hemptouch d.o.o.
Podbreznik 15
8000 Novo mesto